keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Suunnitelmia

En tiedä mikä minua vaivaa, mutta taas haikailen koulun penkille menosta. Huomasin entisen opinahjoni kurssitarjonnassa minulle sopivan lukuvuoden kestävän koulutuksen. Hintakaan ei ole paha, mutta jos nyt aluksi kuitenkin yrittäisin saada sen ns. firman piikkiin. Sitten jos ei onnistu, voi olla, että maksan itse. Nimittäin se on juuri sen kaltaista koulutusta, jota tarvitsen, joka minulta puuttuu ja jonka avulla voin katsella muitakin firmoja sillä silmällä. Siis jos tahdon. Juuri nyt en tahdo.


Polkkaajarintamalla tapahtuu. Suuri yhteinen kinkeri järjestäytyy pääsiäisperjantaina jo neljän punttuussa, paikkana Old Anchor Punavuoressa. Jottas tiedätte. Sinne varmaan minäkin menen, mikäli en mökille pääse. Saa nähdä nyt. Kerrankin on päästäisenä jotain järkevää tekemistä tarjolla, on se nimittäin pakanalle melkoinen pitkääkin pidempi perjantai. Etenkään kun ei mämmiä syö ja muniakaan ei voi kilosotalla vetää.


Silitin eilen kymmenkunta paitaa. Kyllä syletti. Tarvitsen sisäkön tai miehen, joka silittää myös minun paitani. Tai sitten on siirryttävä nailoniin ja trikooseen, se ei taas esteettisesti ole kaunis näky. Mikko Alalatokin sen sanoi miltä trikoo näyttää ylipainoisen ihmisen päällä.

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Minä haluaisin siivoojan.

Kammoan suuria porukoita, joten blogimiitit ovat out of question. Angst, angst, vaan minkäs sitä itselleen voi.

-kummitus- kirjoitti...

Ymmärrän hyvinkin. Itsellani tuppaa samaa, mutta sitten harrastan itseni haastamista joskus jopa onnistuen. Mutta ei se aina onnistu, pari kertaa olen ilmoittanut tulevani ja sitten kieltäytynyt esteellä.

Siivooja olisi kanssa tosi hieno juttu. Meidän pitää voittaa lotossa.

Puhuri kirjoitti...

Minä melkein katselen muita firmoja sillä silmällä, mutta ei liene vihreämpää se nurmi. Uudelleenkoulutus myös harkinnassa.
Eilen kotiintullessa haikailin, että olisipa joku sytyttänyt valot ja laittanut ruuan valmiiksi.
Blogimiitti siis työpaikan kulmilla, mutta hui, en tohdi, en rohkene.

-kummitus- kirjoitti...

Puhuri, joskus sitä vaan kaipaisi pientä hemmottelua! Ja työpaikkojen suhteen on aina hyvä vähän pitää antennit pystyssä.