sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Takki

Minä en ole koskaan suuremmalti nauttinut shoppailusta. Niinpä suorastaan ihmettelin itseäni, kun vihdoin otin härkää sarvista ja Pirsma-reissulla kipitin takkiosastolle hiplaamaan juurisaapuneita kevätkolttuja. Koska olin kerrankin ajoissa paikalla, kokoja oli myös minulle (korkea ja laaja-alainen).

Löysin Pirsman omasta mallistosta mustan reiteen ulottuvan puolimattapintaisen takin, joka täyttää kevät/syksy/välikausitakille asettamani vaatimukset. Ensinnäkin se on musta, siinä on vetoketju, kivat hopeiset painonapit, vuori, ylätaskut ja alataskut sekä huppu. Parasta oli kuitenkin takin hinta, eur 49,95. Psykologista hinnoittelusodankäyntiä, alle 50 eeroa! Takki tulee olemaan pitkäaikainen seuralainen, hyvä, ettei materiaali ole nukkaantuvaa, se kestää kosteutta ja pitää tuulta.

Testasin takkia jo perjantaina, toimi jopa viilenevässä alkukevään yössä, vaikka Virgin Oilin jonossa meinasi vilu tullakin. Silloin tosin olin liikkeellä ilman hattua (hienostelua...) ja kesti aikansa ennen kuin muistin hupun. Sitten taas elämä alkoi maistumaan.

Ei kommentteja: