keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Nimimerkki epätietoinen

Jouduin harkitsemaan ulkopukeutumisen uusiksi, ulkona oli nimittäin tolkuttoman kylmä aamu. Luovuin kevättakistani ja vetelin suosiolla keinoturkiksen niskaani. Hyvä niin, nyt ei palellut laisinkaan. Sen sijaan kevään merkkejä sen verran, että otin ensimmäisen allergialääkkeeni. Helpotus oli välitön, pitikö taas näin pitkään odottaa, ennen kuin ymmärsin ensimmäisen nielaista.

Olen laatinut nettitreffi-ilmoitustani, mutta törmäsin jännittävään ongelmaan. Minne ihmiset ilmoituksiaan nykyään laittavat? Silloin 90-luvulla kun viimeksi olen moista tehnyt, olivat Cityn palsta ja Sinkut kova sana, nyt näyttää olevan niin miljoona eri palvelua ja suurin osa maksullisia. Jos jollakulla on kokemusta, kertokaa ihmeessä. Eikä ehdoteta mitään ET-lehden palstaa, en mie kuitenkaan mikään ikäloppu vielä ole.

Palautin vaienneen kihartimen, sain rahat takaisin, ostin tilalle erimerkkisen, OHB Nordican monimutkaisemman ja kalliimman kapistuksen. Katsotaan nyt, miten sen kanssa käy, tänä aamuna olin polttaa sormeni jo monesti, kapistus ei ole niin näppärä käyttää kuin yksinkertainen Braunin malli. Kun kassahenkilö ehdotti, että saan samanlaisen tilalle, kieltäydyin spontaanisti. Menetin uskoni yhteen merkkiin, mieluummin opettelen uuden laitteen metkuja kuin pelkään saavani sätkyn.

7 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Yksi ystävä on ilmoitellut suomi24:ssä. Siellä on kuulemma vilkasta.

Onnea matkaan!

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos vinkistä, katsotaan nyt kuinka tässä käy. Vai käykö mitenkään...

Kiona kirjoitti...

Pienenä neuvona siihen nettitreffi-ilmoitukseen ja sen jälkeiseen trafiikkiin sanoisin, että katso sitten tarkkaan ja vieläkin tarkemmin, kenen tai minkä kanssa juttuja jatkat.
Terv. nimim. Lupaavan alun loppua odotellessa / Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin / Sukelsin paskaan

Ja sanavahvistus on: persesth

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on sitten ihanan paksut hiukset, vieläpä sellaiset kihartuvat. Terveisin nimim. Piikkisuora beibitukka, siis lievä kade

-kummitus- kirjoitti...

Voi Kiona... :-( Mulla taas on hyvät muistikuvat nettideittailusta, avioliittoa edeltävä suhteeni sai alkunsa sillä tavalla. Oli kuitenkin ihan kiva suhde.

Oma tila, kiitos, pitää kai minussakin jotain söpöä olla. Olkoon se sitten tukka.

kukkis kirjoitti...

Match.com oli hyvä ainakin vielä pari vuotta sitten. Maksullisuus karsii joukosta pahimmat tapaukset. Suomi24:ssa pyörii kuulemma jos jonkinlaista tyyppiä, ite en sinne lähtisi ... Mutta lykkyä tykö!

-kummitus- kirjoitti...

Okei, maksullisuus on siis hyvä asia. Pitää tutkia match.comia.