lauantai 19. maaliskuuta 2011

Önnien maailma odottaa

Brunssi/ lounaspelimme odottaa. Hyppäämme uuteen seikkailuun, önnit, seikkailut, haltiat, kääpiöt, hobitit ja muut öttiäiset odottavat. Viimeksi jäimme tappelemaan lauttamaksusta, katsotaanpas pääsemmekö tänään joen toiselle puolelle kaupunkiin, jota musta aine syö. Siellä on sellainen tuhma vallanhimoinen hämähäkkitäti.

Eilen väänsin valmiiksi lohkoperunat mausteöljyyn. Vien mukanani naapurilähiöön myös tsatsikia, tomaattikastiketta, sämpylöitä, juustoviipaleita ja kuolasurkkusia. Ruokateemana ovat hampurilaiset. Ihanaa roskaruokaa! (Minä ihan oikeasti välillä mietin, kumpi meille on tärkeämpää, pelaaminen vai syöminen ja ystävien seura. Ehkä molemmat. Ehdottomasti ainakin ystävät!)

Hyvää Minna Canthin päivää kaikille! Tasa-arvoista eloa! Olisikohan tänään parempi baaripäivä? Minun ihan oikeasti tekisi mieli nähdä ihmisiä, vaikka sitten itsekseni.

7 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Baari saattaa olla ihan jees ellei paluumatkalla liukastu ja kolhi polveaan niin, että Haartman kutsuu jälleen...PLAAH.
Hauskaa lauantaita sulle!

Mymskä kirjoitti...

Siis sinä menet viettämään iltaa ystävien kanssa, mutta haluaisit nähdä ihmisiä? :D

-kummitus- kirjoitti...

Stansta, taidat olla vähän tapaturma-altista lajia. paranemista!

Mymskä, tässä se nähdään, kun selittää asioita huolimattomasti. Vietin PÄIVÄN ystävien kanssa, mutta tahtoisin mennä baariin, että voisin vähän katsastaa miehiä. Tietenkin...

Mutta toisaalta koska nyt on niin kiva olo ja täysi vatsa, taidan jäädä suosiolla kotiin ja katsoa Merliniä.

Stansta kirjoitti...

Kiitos! Alan itsekin uskoa tuohon alttiuteen... =(

Mymskä kirjoitti...

Niin tai lukee huolimattomasti... Olihan tuossa ihan selvästi, että kyseessä on brunssi/lounas.

Ja kyllä minä ymmärsin, että miehien katsastamisesta on kyse, vaikket maininnutkaan. Siellä se rivien väleissä huutaa :)

-kummitus- kirjoitti...

Niin, näin heikko sitä minäkin olen, että vielä haikailen seuran perään. Onneksi en kuitenkaan mennyt nolaamaan itseäni minnekään julkisesti ainakaan tänä viikonloppuna.

Mymskä kirjoitti...

Eikös se nyt ole ihan normaalia, että seuraa haluaa? Mitä nyt olen sivusilmällä seurannut, niin näyttäisi olevan ihan yleisesti hyväksyttyä puuhaa.