maanantai 11. huhtikuuta 2011

Henki kulkee

Ei tule mitään. Kollega on pahasti sairaana, omatkin hommat kaatuvat niskaan ja nyt vielä tuli tuurauskeikka. Kiinan lähetystö pomputtelee minua mennen tullen ottoveljen viisumiasiassa, valokuvatkin ovat hukka-nimisessä paikassa. Yksistä parhaista rintarepuistani katkesi kaari. Roskiin menivät. Tukka on liian lyhyt, eikä asetu. Tai sitten jos asettuu, on paskainen seuraavana päivänä kaikesta lakasta ja muusta litkusta. (Viime yön painajaisessa mulla oli etutukka kaljuuntumassa ja takatukassa täitä... Mulla on ihan oikeasti föhnout.)

Muistin kuitenkin vapauttaa kirjan tänä aamuna junaan. Toisaalta vähän säälitti jättää se sinne ihan yksin. Entäs jos se tippuu lattialle eikä kukaan huomaa sitä? Sitten joku siivooja välinpitämättömästi paiskaa sen roskiin!

Jos tästä päivästä jotain hyvää hakee, se tapahtui aamulla. Muistin sekä allergialääkkeen että silmätipat, olo on kuin herätysjuhlilla, henki kulkee.

3 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Kiitos muistutuksesta! :)
Otin meinaan histamiinin samantien kun olin lukenut sinun 'lääkityksestä'...
Pidän peukkuja, että kirja löytää tiensä uuteen kotiin.
Mukavaa viikonalkua!

-kummitus- kirjoitti...

Kyllä niitä nyt jo kannattaa natustaa, jos on herkästi allergisoituvaa mallia, mulla ainakin nenä valuu ja silmät kutisevat jo ilman lääkitystä.

Parasta maanantaita! (Voiko maanantai olla paras? Ei ainakaan minulla, tahdon unta ilman hiuspainajaisia!)

Stansta kirjoitti...

Kiitos!
Mun olis pitäny just natustaa noita pillereitä jo aiemmin kuin alotin. Johtuen tästä erikoisemmasta allergiasta: maahome(lumen alta paljastuva maa). =(
Maanantai EI VOI olla paras, mutta tarvinne tehdä jotain sen eteen, että olisi parempi kuin oletan, heh heh...