sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kansalaisvelvollisuus

Tänään on hyvä päivä äänestää. Aion ensin palauttaa parissa viikossa itsestään ja keskenään lisääntyneet juomapullot, sitten palautan apteekkiin vanhentuneita lääkkeitä, hoitelen ottoveljen raha-asioita ja lopuksi lenkkeilen ennakkoäänestyspaikalle. Pitää kaivaa varuilta passi mukaan, jos ajokortti ei enää käykään virallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Näissä vaaleissa on pitkästä aikaa jännitysmomenttia blondillekin riittävästi. Tällä kertaa melkein toivon, että jokainen nukuvien puolueeseen kuulunut pysyisikin ruususen unessaan, koska ne äänet taitavat juuri mennä väärään konservatiiviseen ja aatteellisesti kyseenalaiseen osoitteeseen. Itsekin aion muuttaa äänestyskäyttäytymistäni, että äänelläni varmasti olisi merkitystä.

En ihan oikeasti tahdo herätä sellaisessa Suomessa, jossa halveksitaan kulttuuria, pidetään sitä vain rahareikänä, pidetään aborttia ja homoutta syntinä tai ei tahdota maahanmuuttajia. Onnneksi ehdokkaani edustaa lähes kaikkea sitä, mitä järkevältä omilla aivoillaan ajattelevalta kansanedustajalta kaipaan.

5 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Älkäämme herättäkö nukkuvia, samaa mieltä.

Pulloja ei keräänny, kun nauttii laatikkkoviiniä. Laatikko kartonkinkeräykseen, muovipussista tippapullo itselle heikon hapen päiväksi.

Mukavaa sunnuntaita!

Pau kirjoitti...

Samoja mietteitä. Pelottaa miten näissä vaaleissa käy - tosin välillä mietin että kuinka moni persujen ehdokas kykenee työhön eduskunnassa. Jotkut toki varmasti, mutta kampanjoita seuratessa on näkynyt ettei sillä puolueella tunnu olevan faktat hallussa, ja omien tunteiden hallintakin on välillä hakusessa. No, kelläpä ei olisi, mutta tarviiko sitten eduskuntaan olla itseään tyrkkimässä. Äh. Tästä tuli pitempi kommentti kuin oli tarkoitus. Hyvää äänestyspäivää!

-kummitus- kirjoitti...

SusuP, on se kummallista, kun koko ikänsä on saarnannut äänestämisen tärkeydestä, niin nyt löytää itsensä toivomasta jotain aivan muuta. ;-P

Viinilaatikot ovat erinomaisen käteviä, mutta vaarallisia yksinasujalle, hankin niitä vain silloin kun on vieraita tulossa kylään, etten saattaisi itseäni kiusaukseen.

Pau, onneksi meitä tuntuu olevan aika monta, ehkä saavutamme demokratian keinoin voiton. Ja ajatusten jakaminen on hyvästä, olen sitä mieltä.

Kiona kirjoitti...

Minäkin äänestin avarakatseista henkilöä, joka tuntui ajatuksissaan olevan kovin samaa mieltä kanssani.

-kummitus- kirjoitti...

Nyt sitten vain jännätään, kuinka meidän ehdokkaillemme käy!