perjantai 22. huhtikuuta 2011

Vapaa!

Keskiviikkona tililtäni meni viimeinen erä avioliiton aikaisesta velasta. Olen vapaa taloudellisista rasitteista, nyt kun vielä henkisistä arvista pääsisi eroon - tai edes oppisi niiden kanssa elämään. Aika kuluu, menee hukkaan, vanhenen kaiken aikaa. En tarkoita, etteikö nytkin olisi kivaa ja ettenkö ole onnellinen, mutta kun minulla on vähän sellainen kutina, että olisi minulla parisuhteessakin annettavaa. Yritän kai sanoa, että ajattelen olevani ihan hyvä ihmiseksi.

Koska talous on vielä aika huterissa kantimissa, päätin pysytellä lomani hiljakseni kotosalla. Huomenna nimittäin on pakko uhrata itsensä markkinavoimille ja lähteä haalimaan parit uudet rintareput. Tunnustan, en ole hyvä shoppailija, etenkin kun koen itseni aivan liian suureksi ja sopimattomaksi. Ja sellaiset erikoiskaupat taas ovat toistaiseksi vielä liian kalliita minulle.

Mutta sitä ennen kokeilen saada kunnon yöunet ja katsella vapauttavia ja iloisia unia. Sielultani nousi suuri raskas kivi. Vihdoinkin! Ja etuajassa vielä, 1,5 vuotta ennen alkuperäistä laskettua aikaa.

7 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Onneksi olkoon! Kun velkaa ei enää tarvitse ajatella ja huomioida joka mutkassa, alkaa olla aikaa ja tilaa ajatela niitä muitakin juttuja.
Minulla on vähän sellainen kutina, että sinulla piakkoin on joku sellainen suhdejuttu :)

ar kirjoitti...

parin (okei, aika monen) siiderin voimalla hennon sanoa, että jos sulla on muhkeat reput niin ainakin lindexiltä (vai olikohan se sittenkin kappahl) löytyy ihan hyviä hinta-laatusuhteeltaan.

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos, Mymskä. Katsotaan nyt sitten pitääkö kutinasi paikkansa.

Ar, sekä lindexillä että kappahlilla on just niitä. Ja just sinne olen menossa. Jos vaan jaksan pestä tukan ja laittaa vaatteita päälle... (laiska lomalainen tunnustaa). Siideriä on kiva juoda!

Puhuri kirjoitti...

Hienoa!!!
(sanavahvistuskin exesent eli melkein "exellent")

-kummitus- kirjoitti...

Älä kuule muuta viserrä, Puhuri!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että olen onnellinen sun puolesta! Nykynuoris sanoisi, että helmee tai jotain muuta yhtä osuvaa.

Nettikauppa timarco:lla on hyvä kamppanja about bras, kolmet kahden hinnalla, vink vink. Olen itte tilannu sieltä ja saanut oikean kokoisia, mikä on taivaan ihme.

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos vinkistä, oma tila, täytynee tutustua aiheeseen.