tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kutistuneiden housujen salaisuus

Kyllähän mina tiedän, että lomalla tuli herkuteltua, mutta näköjään olen herkutellut vähän pidemmän aikaa. Vielä pari kuukautta sitten hyvin jalkaan mahtuneet pöksyt ovat kutistuneet vaarallisesti kaapissa vyötäröltä. Nyt on tehtävä jotain, ettei ilmiö jää pysyväksi. Vaatekauppaan ei kannata suunnata aivan heti, eikä kyllä kannattaisikaan, tajusin eilen, että pääsiäisenä ei olisi kannattanut elää paremmin ansaitsevien veljiensä tavoin. Voi hyvänen aika! Ja ihan itse aiheutettu!

Ulkona maailma on vaaleanvihreä. Juuri sellainen kuin olen sen tottunut näkemään pari päivää ennen kuin vihreys valtaa maailman. Valkovuokot ovat puhjenneet kukkaan. Kaunista! Pääni on allergiaturvonnut ja silmäni valuvat, se ei ole kaunista. Parveke on edelleen siivoamatta, eikä siemeniä enää kannata kylvää, parempi etsiä suosiolla taimikauppa. Siihenkin uppoaa vähän rahaa, onneksi lopputulos on kestävä.

Sähkölaskuni sen kun suurenee, nyt se on eur 65 kolmen kuukauden välein. Elämä on kallista! Työstä en viitsi edes puhua, luvassa yksi uusi huollettava Keski-Eurooppaan. Minulta karkaa vielä mopo käsistä.

2 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Minäkin ihmettelin juuri aamulla vaatteiden kutistumista. Viime kesäinen tunika oli kummasti kaventunut ja mahamakkarat oikein ilkkuivat suuremmoisuuttaan. Jotain on tehtävä! Allergiat alkaa onneksi jo hellittää.
Näin muuten sinusta unta, oltiin glögi-kutsuilla Yyterissä :DD

-kummitus- kirjoitti...

Yyterissä? Ja vielä gölgillä... Noh, josko se sitten ensi syksynä tapahtuu. ;-D