tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pyytämättä ja yllätyksenä

Sain tunnustuksen Anne Veeltä pyytämättä ja yllättäen, reunaehtona toivotaan paljastamaan ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia (3-5 kpl) elämästäni. Mie kun enemmän luotan sanansäilään, niin en juuri kuvia ole tänne vääntänyt. Olen niin laiska kuvaajakin.
Ajattelin malliksi kuitenkin esitellä muutamia tärkeitä asioita elämästäni. Ensimmäisenä ottoveljen lahjoittama buddha. Síjoitusohjeeksi sain, ettei buddha ainakaan kunnon uskovaisen taloon saapuessa saa olla alempana kuin ihminen itse. Sen sijaan koristella sitä saa. Joskus käytän patsasta korutelineenä. Taustalla parveke.
Alla olevassa oikeanpuoleisessa yläkuvassa olen minäkin. Jossain Spencer Tunickin Yrjönkadun uimahallissa kuvaamien muiden alastomien tyyppien kanssa. Muissa kuvissa tunnistamaton malli yhden entisen ihastuksen piirtämänä, talvinen Pietari ja Saatana Saapuu Moskovaan-kortti. Tunnustan, minussa on aika paljon slaavilaista ainesta, mutta nakuilulla höystettynä, yksin on kiva olla alasti.

Olen hamsteri. Kerään varastoja, etenkin ruokavarastoja, koska voihan se olla että ydinsota syttyy, ennen kuin kerkeän käydä kaupassa. Tässä vain yksi kaapillinen (säilykkeet ja mausteet), pari muutakin on olemassa. Samoin pakastin.


Minä ja kirjat kuulumme yhteen, vaikken aina pystykään lukemaan. Se ei taida tulla kenellekään yllätyksenä.


Rakastan ruusuja, etenkin punaisia ruusuja. Yllättävän hyvinä ovat säilyneet jo viikko sitten saamani reilun kaupan ruusut. Suosittelen lämpimästi.


Jaan tunnustusta myös eteen päin. (Ihmeiden aika ei siis ole ohi.) Ambra, 3xikuisuus ja Ajatusmurusia ja ar, olkaapas hyvä.

4 kommenttia:

AnneVee kirjoitti...

"En tilannut tätä tunnustusta ja se tuli minulle yllätyksenä"...:D

Vähän respektit nousi Tunick-osallistumisesta!! Itse en tohtisi!

-kummitus- kirjoitti...

Olin silloin helkkarin hyväkuntoinen, nuori ja vetreä, mikäs siinä osallistuessa. Kivaa oli!

Opiskeluaikana ansaitsin rahaa alastonmallina, joten kokemusta on. Mulla kun on niin huono näkö, että kun otan lasit pois, en näe muita huoneessa. Unohdan tavallaan itsenikin.

ar kirjoitti...

voi että! nyt huomasin tämän! yritän osallistua mahdollisimman pian, vaikkakin nyt on käynnissä 30kuvaa kuukausi, joten elävästä elämästä tulee kuvia joka päivä :)

-kummitus- kirjoitti...

Siehän voit näppärästi yhdistää ne. Tai sitten tehdä tän myöhemmin. Tai jotain.