keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Vielä jaksaa ihminen minut yllättää

Illalla touhusin taas omiani, kun televisiosta alkoi kuulua niin ihanan täsmällisiä ja tosia lauseita, että hämmennyin. Istuin asiakseni kuuntelemaan, kun Pirkko K. Koskinen jakoi viisauttaan yhteiskunnasta, moraalista ja politiikasta Kansakunnan kaapeissa. Sen lisäksi että viisauden helmien valuminen korviini jatkui, sain myös vilauksen ihmisestä, hänen kodistaan ja tavoistaan.


Uskomaton ihminen! Kunpa tuollaisia olisi enemmän, niin luottaisin kenties politiikkaankin. Ohjelma on ilmeisesti ainakin Yle Areenassa katsottavissa viikon verran. Suosittelen erittäin lämpimästi! Ajatuksistaan minulle tuli mieleen lukioaikainen historian opettajani, viisas, älykäs, lämmin ja humaani ihminen. Sivistynyt ja asiastaan innostunut, sellainen, joka teki oppimisen mielenkiintoiseksi ja sai minutkin herätettyä ajattelemaan laatikkoni ulkopuolella.


Minua kovin viehätti rva Koskisen tapa poltella sikareita. Ihanan dekadentti piirre muuten niin säntillisessä ja säällisessä ihmisessä. Melkein menin ulos tupakalle minäkin sen jälkeen (jotta jos se viisaus edes sitä kautta olisi tarttunut...).

2 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Aina sama juttu! Jos haluasin jotain ehdottomasti katsoa Areenalta, se näkyy vain Suomessa. Pah!
Olen aina tykännyt Pirkko K. Koskisesta.

-kummitus- kirjoitti...

No helkkari, olipas se huono uutinen, ettet näe Pirkon ajatuksia!