maanantai 18. huhtikuuta 2011

Seuraavaksi ajattelin sotkea vuorokausirytmini

Tänä aamuna oli viimeinen pakollinen aamuherätys viikkoon. Lomasuunnitelmia ei ole, paitsi rentoutuminen ja ystävien tapaaminen. Se osio alkaa heti huomenillalla, kun menen hampurilaiskutsuille kummikissani Kirpun kotiin. Kissanristiäisille tulee jatkoa. Mökkireissusta ei mitään tullut, mutta enköhän minä aina jotain lomariehaa kuitenkin keksi – sen verran ainakin, että vuorokausirytmini saan sekaisin. Minusta on ihanaa kukkua hereillä öisin ja iltaisin!

Vaalitulos masentaa ja nolottaa. Eihän sille mitään voi, kansa saa sellaiset edustajat kuin tahtoo. Onneksi en ole maahanmuuttaja, kulttuurityöntekijä enkä lisääntymiskykyinen nainen, voi heillä elämä olla hankalaa. Toivottavasti ei, toivottavasti demokratia kuitenkin toimii.

Mutta hei kaverit! Leuka ylös, samoin toinen ja kolmas, ulkona on kevät, mulla on uudet pillihousut jalassa (h&m:n alennusmyynnistä tilasin) ja lumi on melkein sulanut! Täytyy jättää politiikka mielestään, ehkä vähän treenata salaa Sieg Heil-tervehdystä ja pakata pieni pakolaiskassi eteiseen. Sitä kun ei koskaan tiedä, milloin meitä väärin äänestäneitä tullaan noutamaan... Harmi, kun ei ole mitään juveleita ommella takin vuoriin.

9 kommenttia:

ambra kirjoitti...

En tajunnut tuota viimeistä lausetta. *blondi* Siis joskusko ommeltiin korut (?) takin vuoriin jemmaan, että saatiin pitää mukana? Vai mitkä juvelit?

Tällaset pienet yksityiskohdat kiinnostaa mua vähän liikaa.


Ei suomalaisuus nolota! Vaikka nyt meni näin.


Huomisiin!! :)

-kummitus- kirjoitti...

Juvelit ovat koruja, korukiviä ja timantteja sekä muuta kallisarvoista. Aikoinaan pakolaiset tekivät sitä, että ompelivat vaatteiden vuoriin kaiken kallisarvoisen, ei löytynyt niin helposti kuin kukkarosta tai kassista.

Minua vähän harmittaa nyt olla suomalainen, mutta kai se menee ohi.

Huomiseen!

Kiona kirjoitti...

Minua harmittaa ja nolottaa olla suomalainen juuri nyt. Toimistossa heitetään kannukaupalla herjaa meidän muutaman suomalaisen niskaan ja sille pitäisi osata nauraa, mutta kun yhtään ei naurata.

-kummitus- kirjoitti...

Sie voit aina Kiona sanoa, että siksi juuri et asukaan Suomessa, olet poliittinen pakolainen. ;-D

Koitahan jaksaa, kyllä se unohtuu. Unohtuihan se itävallankin äärioikeiston voitto jossain vaiheessa. Samoin Jean-Marien LePenin voitto Ranskassa. Tai Tatcherin Englanti... Melkein kaikilla mailla on omat luurankonsa.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tämä vaalitulos jollain tapaa nolouden huipentuma. Ja se, että PerSu:jen puhis edustaa Suomea maailmalla... Vieläkö voimme kutsua itseämme sivistyskansaksi ja olemmeko sitä koskaan voineet tehdä hyvällä omallatunnolla?

-kummitus- kirjoitti...

Älä nyt vielä anna periksi! Sivistystä on monenlaista, sydämen sivistystä, kirjaviisautta, empatiaa, ystävällisyyttä... Kyllä sitä Suomessakin riittää.

Eivät ne persutkaan mitään saatanan lähettiläitä ole, taitavat vaan olla vähän näköalattomia, mutta jospa se katsantopiiri laajenisi neljän seuraavan vuoden aikana.

En minäkään lapsena pitänyt sipulista, kalasta, kasviksista, haisujuustoista, viinistä - ja katso minua (siis jos nyt näkisit) - kaikki kelpaa mikä ei karkuun juokse. Ruokakulttuurillisesti sivistyn kaiken aikaa, ehkäpä heilläkin on toivoa... Onhan? ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Jos noin vahvoja argumentteja heittelet, niin toivo elää!

Strangefruit kirjoitti...

Ihmisiä on kahta sorttia: niitä, jotka tuntee myötähäpeää ja niitä, jotka ei niin tee. Nuorempana tunsin minäkin enemmän, nyt jo vähemmän. Persujen ja minä on vähän niinkuin se yksi kaikissa sukujuhlissa oleva eno/setä/muu, joka ottaa liikaa ja jonka puolesta muut sitten "häpeää", vaikka itse ovat olleet ihan ok.

Itse huomasin pienen aktivistin eilen itsessäni, kun ostarin roskiksesta revin irti tarran jossa oli jotain näin "maahanmuuttaja vaarantaa lapsesi ja lapsenlapsesi tulevaisuuden"


Juveli kuulostaa höveliltä. Mitä varmasti pakolaisena olo ei ole.

-kummitus- kirjoitti...

Outohedelmä, niin sitä vaan ärsyyntyy itse kukin, kun riittävästi silmään sohitaan.

Eikö kukaan lue enää nykyään aku ankkaa, siellä karhukopla on kaiken aikaa viemässä kunnon kansalaisten juveleita... :-D