perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kuusiluodossa piknikillä

Omahoitaja ja minä retkeilimme jälleen Helsingissä. Tällä kertaa kipitimme uusia pitkospuita pitkin Kuusiluotoon. Sitä ennen poikkesimme lahden rannalla lintujentarkkailukojussa, bongasin ensimmäisen nokikanani. Kun nautimme piknikeväitämme Kuusiluodon itäisellä rannalla, näimme jotain uskomatonta, peura asteli sirosti aukiolle, eikä huomannut heti meitä. Hetki oli jotenkin taianomainen, kuvaahan siitä ei tietenkään saanut, etenkin kun toffeen värinen kaunistus hokasi meidät ja katosi parilla pitkällä loikalla takaisin pusikkoon. Uuttukyyhkyt huhuilivat, mustarastaat pitivät konserttiaan. Varmaan pari tuntia meillä meni istuskellessa ja saarta kierrellessä.

Kartioakankaali

Kalliokieloja
Paluumatkalla ryhdyin jo nilkuttamaan. Panin nimittäin uudet kengät jalkaani ja senhän tietää, kuinka siinä tuppaa käymään. Onneksi en ole pariin päivään lähdössä minnekään pidemmälle. Kaupassa korkeintaan käyn ja sunnuntaina vähän roolipelailen. Omahoitaja tekee töitä, mutta ystävä saapuu kylään tänään tai huomenissa.
Länsirannalla on grillipaikka ja huonokuntoinen laituri.

Kiva ilma, ei ollut liian kuuma, mutta tuuli turhan ravakasti.

Sitten koittakin jo maanantai ja Sonisphere. Ei tässä kerkeä työttömyyttään surra. (No, ehkä vähän, myönnän, mutta enimmäkseen koitan olla ajattelematta koko juttua.)

Ei kommentteja: