tiistai 26. kesäkuuta 2012

Olihan iltamat!

Elämä on ihanaa, kun tapaa rakkaita ystäviään, teen ruokaa ja juomaa on tarjolla sopivasti! Mainitsinko kissahoidon? Polveni ovat kisuvarninnan takia täynnä pieniä punaisia kynnenpistoja. Baarejakin tuli kierrettyä, biljardia "pelattua". Onneksi ei oltu vakavalla kilpailumielellä liikkeellä. Pitäisi pelata useammin, koska se oli itse asiassa ihan hauskaa. Olen vain unohtanut kaiken joskus oppimani. Maanantai-ilta Helsingissä voi olla eri hauska, jos on oikeassa seurassa liikkeellä.
Kirppu tutkii kassia.

Kirppu rakastaa kummitusta.
Mutta kun ystävä tahtoi uimaan vielä iltariennon päälle, iski uskonpuute ja väsymys tarpoessa pitkin hiljaista öistä Helsinkiä. En siis vieläkään päässyt Hietaniemeen niin kuin kunnon raskalin kuuluu. Otin lähikadulta taksin ja ajelin kotiin. Mietin ennen unille menoa, että saattaa tulla melkoinen karpula, kun tuli sen verran sekalaisia drinksuja nautittua. Mutta ei tullutkaan. Väsymys kyllä on melkoinen, voisin kaatua takaisin sänkyyn.
Kirppu on viisas ja antaa rakkaushoitoa.

Suosittelen muuten kokeilemaan Sara La Fountainin chorizo-vodka-pastaa. Sen verran tuunasin ohjetta, että vaihdoin chorizot marmoripekoniin ja  raakamaggaraan, jonka puristelin ulos kuorestaan pannulle. Ne siis silputaan pannulle yhtä aikaa sipulin kanssa, lisäsin reseptiin myös sipulin. Juu ja kirsikkatomaatit korvasin pienillä luumutomaateilla, kun olivat edukkaampia. Pilkoin ne neljäsosiin. Oli muuten herkkua.

Ihmiset ovat ihania. Etenkin ystävät. Ja kissat! Ne ovat ylivetoja!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä siitä alkuperäisestä reseptistä jäi jäljelle?
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

No hyvät hyssykät; valkosipuli, kerma, tom.pyre, mausteet, pasta ja TIETENKIN vodka. ;-D Halooooooo....

ambra kirjoitti...

:D