maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pelottavaa

Jos blogiosoitteesi mainitaan kolmessa erittäin seuratussa blogissa, seurauksena on kansainvaellus. Kunpa osaisin olla imarreltu, mutta minua lähinnä pelottaa. Tuntemattomat ihmiset lukevat blogiani alusta loppuun, eivätkä jätä minkäänlaista viestiä käynnistään. Kunpa viidentoista minuutin maineeni olisi pian ohi, voisin palata normaaliin tuntemattomuuteeni.

Taidan olla vähän aikaa hiljakseen ja odottaa, että he menisivät pois.

11 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Toi on muuten ihan totta. Mä löysin taannoin 'itseni' yhdestä blogista, joka ei ole mitään samaa hömppää kuin omani ja tiedän, että sitä lukee yksi tuttuni, joten vähän kyllä sydän hypähti ylimääräisesti. En mäkään halua 'paljastua', vaikka epäilen, että ainakin yksi puolituttu lukee blogiani. Onneksi on osannut olla hiljaa, koska tieto lisää tuskaa eli en halua tietää, jos joku tuttu jorinoitani seuraa. Tässä muuten yksi syy, miksi sen vanhan blogin suljin ja aloitin pikkasen rauhallisemmalla tyylillä tän uuden.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se niin, että näistä blogipiireistä tunnistetaan todella helpostikin ihmisiä :). Itse olen tunnistanut jo montakin tuttua ;) Jos ei halua kirjoittaa julkista blogia, niin ei tietenkään tarvitse.

-kummitus- kirjoitti...

Nollis, siksipä minäkin olen vaihdellut osoitettani ja tuhonnut vanhoja, ettei tarvitsisi koko lastia kantaa mukanaan.

Arvon anonyymi. Bloggaamisesta tunnistaa ihmisen, totta. Jopa ystävilleni olen kertonut blogini osoitteen. Pelottavinta ovat besserwisserit, jotka saapuvat anonyymisti närkkäisemään, että ei tarvitse kirjoittaa julkisesti, jos ei tahdo.

Itse olen saanut vahvastikin vertaistukea ja apua kanssapolkkaajilta. Osasta jopa ystäviä. Siksi valitsen julkisen bloggaamisen siitäkin huolimatta, että pelottaa, että joku puukottaa selkään täältä lukemillaan asioilla.

Ja onneksi minulla ei ole mitään mehukasta kerrottavaa. Ihan tylsää ja tavallista arkea vain.

Mymskä kirjoitti...

No voi hemmetti, olisi pitänyt kysyä, että voiko linkittää... Eipä tullut taas mieleen, vaikka yleensä se on ihan korrektia ja kohteliasta. Nyt vain linkitin kaikki ihan ajattelematta. Sorry!

Minua on suuresti huvituttanut, kun yhtäkkiä on hirveä vaellus tietyistä osoitteista. Onhan se ainakin vaihtelua, kun normisti ei kovin suurta liikennettä ole. Eikä minun juttujani kukaan jaksa seuraamaan jäädä kuitenkaan.

-kummitus- kirjoitti...

Älä huoli, ystäväiseni. Ei se minun maailmani tähän(kään) kaadu. Kohta taas unohdun ihmisten mielestä. :-D

Ja saa minuun linkittää. Parempi olla avoin kuin piilotella.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kuulehan sinä arvon oopperan kummitus. Koska asia on sinulle näinkin vaikea ja pelottava, niin minä anonyyminä ja kutsumattomana lukijana jätän tämän blogin rauhaan. En tahdo vaivata päätäsi tämän enempää, joten toivotan sinulla mukavaa kesää! Terv. Ex-Lukija :)

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos viestistä, anonyymi eksä. Mukavahan se on palautetta saada.

Nollavaimo kirjoitti...

:D Ei oo anojen päivä tänään.

'Omalleni' meinasin ladata oikein täyslaidallisen, mutta viittasinkin vain lukemaan taannoisen avautumiseni aiheesta 'Anonyymit kommentaattorit'

Partapappa kirjoitti...

Ei kantsi.

Hanna-Riikka kirjoitti...

Olen seurannut tätä ja monia muita blogeja jo kauan äänetönnä. Nyt kun on oma blogi, voi jättää puumerkkejä, jos tulee jotain mieleen.

-kummitus- kirjoitti...

Kiva! Taas löytyi jollekulle nimi, kiitos siitä! Ja kyllä täällä saa kommentoida ilman nimeäkin, minua vaan välillä pelottavat tuntemattomat. Sen pelon kanssa luulisi jo oppineen tulemaan toimeen.