perjantai 18. toukokuuta 2012

Järjestäytyvä Blogistan

Tiesittekö, että naamakirjasta löytyy nykyään ryhmä, jonka nimi on Blogistan? Jos nimittäin yhteisöllisyyttä tahdotte polkkaamiseenne. Minä en tahdo sinne ketään naamakirjakavereistani linkittää, koska en tiedä, miten he siihen reagoivat, eli tahtovatko kuulua ryhmään. Itse menin, kun linkitettiin. Kyllä mie sen verran höyrähtänyt täti-ihminen jo tämän ikäisenä voin olla.

Eilen pidimme ex tempore roolipeli-iltamat. Tarjolla oli grilliruokaa pitkän kaavan mukaan, naurua, suunnitelmia ja vähän peliäkin. Yhtä ystävistäni suorastaan harmitti, kun emme suostuneet miekka tanassa matkaamaan tulijättiläisten pesään, vaan lähetimme sinne vakoilevan silmän. Hänen mielestään vakoilu on huijausta ja meidän pitäisi vain vanhaan malliin mennä tapattamaan itsemme. Minä taas suosin myrkkyjä ja salakavaluutta, onhan hahmoni onneton pieni hobittivaras, puolituinen, jolla ei paljon ole taikuuttakaan suojana.

Tänään on taas musiikin vuoro ystävän kanssa. Kunpa saisin sitä ennen unta. Olen niin kyllästynyt luokattomaan unihiekkaan, mitä viimeaikaisissa toimituksissa on ollut. Kirottu unettomuus! Kirottu keski-ikä! Mutta en aio antaa sen häiritä. Haudassa sitten on aikaa maata.

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Tein Facebook-haun Blogistan-nimellä ja päädyin venäjänkieliselle sivustolle. Sinnikkyyteni kuitenkin palkittiin ja löysin lopuksi Wanha Blogistania-nimisen suljetun ryhmän. Jäsenluettelo on julkinen, mutta varsinainen seinä ei ole, ihan niin kuin kuuluukin. Luin 3xikuisuudesta, että ryhmään pääsee, jos on blogannut vuonna 2005. Täyttäisin kriteerit. Pistän harkintaan.

Katja kirjoitti...

Kiva tavata Blogistanin kautta!

-kummitus- kirjoitti...

Näköjään löysit tiesi ryhmään, Celia.

KAtja, hauska tavata!

Celia kirjoitti...

Hah hmm. Tunnistit? Ja minä kun kuvittelin olevani ovela ;)