tiistai 15. toukokuuta 2012

Käämiäinen

En jaksa. En kerta kaikkiaan jaksa etsiä motivaatiota tämän päivän haastatteluun. Entäs jos hankkisin punanenän ja pellehousut? Löisin lekkeriksi koko homman, kun ei tästä mitään näytä tulevan. Paskan möivät, kun minut tehtiin, kenellekään ei kelpaa.

Milloinhan tämä loppuu? Ei ikinä, niinkö? Työttömyys tulee ja syö minut. Rahat loppuvat, nälkä koittaa vatsalaukkuun, kaikki huvi häviää, jään makaamaan sohvalle. Aivomato popsii lopunkin älyn ja loput ryyppään tuskissani poies.

Käämit palavat ihan justiinsa. En jaksa. Se varmaan kävi selväksi.

7 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Apua ! Nyt mä noukin sut kyllä tosta alhosta. Blogissani on haaste, joka vie ajatukset toivottavasti vähän aurinkoisemmille raiteille. Alahan haaveksia. :)

Marjaana kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Marjaana kirjoitti...

Tsemppiä toivotetaa täältäkin suunnalta!

-kummitus- kirjoitti...

No, apua tosiaan. Ja kiitos, Nollavaimo. Ei anneta toisen edes rauhassa murjottaa...

Marjaana, kiitos. Poistin kaksoiskappaleen tsemppauksestasi. ;-D

Entäs jos ei jaksa pukeutua? Lähdenkö olopöksyissä?

Partapappa kirjoitti...

Välil sitä vaan tulee tollain olo. Itteeni vituttaa taas suunnattomasti, kun en sohvalta pääse ylös. NOIN kaunis keli eikä pääse ees pihalle, persetti.
Parempaa päiväjjatkoo sulle sinne!!

Anonyymi kirjoitti...

Tulin äsken jälleen kerran yhdestä haastattelusta. Jossa jälleen kerran kerrottiin, että ihan hirveästi kovatasoisia hakijoita, vaikea valita edes haastatteluun otettavat. Eihän tässä voi hitto millään ikinä voittaa sitä kultamitalia, ellei ole jokin ihmenainen??
Vituttaa niin, että kotiin tultua avasin kaljan. Näin ne siis syntyvät, työttömät kaljankittaajat ;-)
Tsemppaan sua joka tapauksessa!!!

t.sanna

-kummitus- kirjoitti...

Partapappa, nyt nolottaa. Tuli sellainen tunne, että ensin sitä vinkuu, kun ei ole kenkiä, kunnes tapaa sen jalattoman tyypin.

Ainahan mie tietysti voin vaihtaa ammattia, ryhtyä vaikka siistijäksi. Mutta siinä menisivät yhteiskunnan minuun satsaamat rahat hukkaan, ja köyhä minusta tulisi siinäkin tapauksessa...

Oi voi, Sanna. Olen pahoillani! Mulla taas oli niin hyvä haastattelu, että melkein kyllä sylettää, jos eivät minua valitse. Olisi näistä kaikista hakemistani lähimpänä minun paikkaani.

Ja ota vaan kalja. Jätetään sitten vähemmälle, jos saadaan töitä.