maanantai 25. tammikuuta 2010

Odotan

Odotan erittäin kiihkeästi muuttoa. Yksi suurimmista syistä osoitteenmuutokseen on HKL, ei kun HSL. Olen kurkkuani myöten täynnä kolmella julkisella kulkuvälineellä sahaamista. Kun yksi myöhästyy tai jää saapumatta, järjestelmäni romahtaa. Tänään vietin taas tien päällä tunnin ja 15 minuuttia. Onneksi pakkanen oli laskenut, Kehän varressa odotellessa olisi saattanut muuten tulla kylmä 20 minuutissa.

Vaikka fyysinen työmatkani tulee pitenemään parilla kilometrilla, 15sta 17ään kilometriin, sattuu yksi parhaiten liikennöityjä bussilinjoja ihan äärellensä. Toiveissa on, että pääsisin 40 minuutin työmatkalla. Olisihan se luksusta. Keskustaan pääsen kuitenkin vajaassa ½ tunnissa ja Kallioon 10 minuutissa. (Mikäs kriteeri se tuo Kallio oikein on?)

2 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Jokeri on kyllä loistava. Vieläkään en lakkaa ihmettelemästä, kuinka nopeasti sillä singahtaakaan esim. Oulunkylään tai Maunulaan (minne tieni vie taas huomenaamuna). Aina arvioin väärin ja olen todella ajoissa, mikä on ihan hyvä.
Välillä kyllä kiristää lievästi, kun täältä Viikin perukoilta kestää aikansa körötellä Jokerin reitin varteen...(en tykkää yhtään sanoa Latokartanosta, Viikki on Viikki, eikä mikään ladugården-navetta)

-kummitus- kirjoitti...

Jokeri on ihana! Vielä kun siitä joskus tulee sellainen raitiobussi, tai mikä sitten tullekaan, niin onpa hyvä linja!

Minua kanssa epäilyttää kovin Latokartano nimenä, mutta kai se on ymmärrettävää, kun kuitenkin lähistöllä on lehmiäkin. Heh.