maanantai 11. heinäkuuta 2011

Luvassa erilainen maanantai

Kun ystäväni kutsui minut lomanaloittajaisiinsa, baariin maanantai-aamuna kello yhdeksän, naureskelin ja kuvittelin hänen vitsailevan. Mutta ei olisi pitänyt nauraa, eikä ainakaan suostua, lupaukset on nimittäin pidettävä. Niinpä olen hereillä ja lähdössä baariin. Ilmeisesti koko päiväksi, tai ainakin niin pitkäksi aikaa kun jaksan.

Tästä voi vielä tulla jännittävä maanantai, ainakin erilainen. Onneksi myös huominen on vapaa-päivä, menen töihin vasta keskiviikkona. Ainoa ohjelmanumero huomiselle on illaksi varaamani kampaaja-aika. Hiukseni eivät enää ole lyhyet, vaan reilusti hartioilla heiluva polkka. Vielä minä näihin kerran otan kesäkevennyksen, sitten saavat ryhtyä kasvamaan. (Tai sitten kun olen leikkelyn makuun päässyt, se saa jatkua.)

Nyt valmistautumaan, kahvia ja kasvojen restauraatio. Ei se sitä tarkoita, että ilman ripsiväriä lähdetään liikkeelle, vaikka kellonaika onkin haastava.

2 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Ihanaa, kunnolliset lomanaloittajaiset!

-kummitus- kirjoitti...

Puuh, toivottavasti minun lomanaloittajaiseni eivät aivan noin railakkaat ole. Etenkin kun loman aluksi vielä pitää lennelläkin maasta a maahan b. Mutta kivaa oli totisesti!