lauantai 17. joulukuuta 2011

Erinomaisen tyhmä

Minä sitä en ole ihan viisas. Koitin tekstiviesteilläni saada jotain tosi tyhmää aikaiseksi, eroa nimittäin ikään ja yleiseen tilanteeseen vedoten. En onneksi onnistunut, minulle pantiin jauhot suuhun, samoin tekstiviestillä. R-sanalla. Siinä vähän ennen viisasteluani tapasin ystäviäni baarissa ja olin humalassa. Meni muuten koko päivä meni pienessä pilvessä, on tuo onneksi aika alhanen, meikäläisen pillereiden sietokyky.

Hihih, itse asiassa koko juttu vaikutti melkein vanhan kertaukselta, kun nyt tarkemmin ajattelen. Aivan samaa yritti yksi vanha rakkauteni joskus silloin kun nuoria olimme. Totesin hänelle puhelimessa, että ei tässä mitään eroamaan ruveta, ennen kuin kasvotusten olemme. Emme sitten sillä kertaa eronneetkaan. Minä olen tainnut saada huonoa oppia, kun yritän tyhmäksi heretä.

Jos näette aivojani jossain kylillä, käskekää ne kotiin. Tarvitsen niitä vielä.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onneksi se toinen osapuoli oli viisaampi. Eikä nyt ainakaan mitään tekstarieroja, kun kumpikin on sentään päässyt yli teini-iän.

-kummitus- kirjoitti...

Onneksi on! Mulla on vähän sellainen kutina, että alitajuntani suorittaa myös jotain sairasta testausta. Niin kuin että ihanko oikeasti se tahtoo olla mun kanssa. Onneksi tahtoo!

Mie olen tyhmä. Tai en minä, vaan se sama joka ei nuku aamuöisin. Se on tyhmä, se toinen minä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin se on, meitä on joka junaan lähtijöitä. Vieläpä saman pään sisältä.

Maria kirjoitti...

Kyllä minäkin sitä nukkumatonta syytän. Ja tuo testikäyttäytyminen on ihan kelpoisa teoria.