keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Kallispalkkainen pyykkäri

Minä pesen nyt pyykkiä. Huomenna aion siivota, olen todennäköisesti melkoisen kallispalkkainen kotityöntekijä. Ylihuomenna varmaan pitäisi käydä hallissa. Eilen paransin maailman yhdessä ystävättäreni kanssa. Tänään minulla ei ole edes krapulaa, mutta veikkaisin, että uni maistuu ensi yönä. Rommia en kuitenkaan kiskonut pullosotalla, vaikka se eilisen päivityksen päättikin. Ihan pärjäsimme pizzalla ja viinillä.

Omahoitaja valmistuu tänään ammattiinsa. Juhlimme sitä jouluna. Tänään hän kuljailee kylillä ystäviensä kanssa. Nuoret miehet ja nuorten miesten vinkeet... <3

Sitten vielä sananen Andy Rooney-vainaalta. Nappasin tämän ystävän naamakirjapäivityksestä, minua nauratti kovin.

3 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Olet ansainnut sen, että kalliilla palkalla voit pyykkäillä. Todellakin. Ja vaikka hyvin ymmärrän kommentin, jonka edelliseen postaukseesi sait, niin toivon, että nautit jokaisesta aamusta, johon saat "vapaana" herätä :)
Kyllä ne aamut jossain vaiheessa ovat kultainen muisto vain, kun pääset uusiin hommiin. Sinähän pääset ja klaaraat tämänkin vaiheen, olen ihan varma!!!

AnneVee kirjoitti...

Hahaa, erityisesti tuo loppukaneetti: "For all those men who say, “Why buy the cow when you can get the milk for free,” here’s an update for you. Now 80 percent of women are against marriage, why? Because women realize it’s not worth buying an entire pig, just to get a little sausage.":DDD

-kummitus- kirjoitti...

Puhuri, en mie nyt siihen ansaitsemiseenkaan oikein usko. Mutta hyvä, että kävi tuuri. Kunhan tämä juhlakausi on ohi, niin sitten voi palata arkeen tai oikeastaan muovata sen uusiksi.

AnneVee, eikös vaan ollutkin! Hupaisaa vaan, kun siellä kommenteissa jo kätistiin, että ei ole Ändin alkuperäinen teksti, että plagiontia on. Mitä väliä, kun juttu on hauska!