lauantai 14. toukokuuta 2011

Mikä ilta!

Olipa hauska, viihdyttävä ja iloinen ilta eilen! Ei edes rahanmeno harmita, kun sitä ei kuitenkaan niin hirveästi kuitenkaan mennyt, löysin aamusella vain kolme luottokorttikuittia, ja kukkarossa vielä oli rahaakin melkein kaksikymmentä eeroa. Sillä pärjään hyvinkin ensi viikon, töissä kun ei ruokaa rahalla makseta, vaan lounasmaksut nypitään suoraan tilistä käytön mukaan.

Saan aina silloin tällöin työn puolesta lahjakortteja A&S ravintoloihin, sellaisia kaksi syö ja maksaa vain juomat. Eilen sijoitin kortin ystäväni syntymäpäiväviihdyttämiseen Saslikissa. Tuli taas todettua, että kerrankin on paikka, jota gourmet-ravintolaksi kutsutaan ja annokset ovat rekkamies-kokoa. Alkuun söin karhupelmeneitä todella tuhdissa lihaliemessä, mukaan tarjottiin vielä piparjuurismetanaa. Ystävä nautiskeli smetana-tattijuliennen. Pääruuaksi vetelimme molemmat valkosipulivoissa paistettuja scampeja. Suositeltu Pinot Gris sopi kuin nenä päähän!

Jälkiruokaa ei enää mahtunut, sen korvasivat kahvijuomat. Teimme tosin sopimuksen, että uunijäätelöä teemme vielä joissain omissa kinkereissä, koska se on helppoa ja hyvää.

Vatsat pinkeinä siirryimme Restroomiin laulamaan, siellä olikin ihanan tyhjää alkuillasta, hoilasimme useita lauluja peräjälkeen. Henkinen noutti itselleni; älä kokeile toista kertaa Iggy Poppia ennen kuin olet kokeillut sitä kotona. ;-DDD Mutta sekin vaan nauratti. Loppuillasta seuraamme lyöttäytyneet nuoret miehet jakoivat kanssamme taksin On the Rocksiin. Siellä ajattelin heidän siirtyvän metsästämään nuorempia neitoja, mutta yllättäen herrat viettivät kanssamme koko loppuillan. Huisin hauskaa! Harmitonta kivaa, mukavaa ja yllättävän herrasmiesmaista seuraa, tarjosivat jopa drinksuja! Sen lisäksi juttelivat fiksuja ja tahtoivat kaveerata vanhan naisen ja nuoremman naisen kanssa, sehän jo nostaa pisteitä kummasti!

Illan päätteeksi suoritin vatsaakeventävän kävelyn Hakaniemeen, sieltä ajelin taksilla kotiin. Olin niin intopiukeana, etten osannut heti edes nukkumaan mennä. Siksi edellinen merkintä on niin myöhään ja vähän melodramaattisella lopulla. Mut ihan oikeasti, on se vaan välillä kiva lukea, että en ihan yksin täällä huutele. Kiitos kommenteista, ihan vilpittömästi. Enkä mie oleta, että niitä joka päivä tulisi, nyt on taas usko vahvistettu vähäksi aikaa.

Vähän outo juttu Rocksissa oli se, kun minut tunnisti ammattiliiton lehtijutun perusteella yksi nainen, joka yritti tulla vonkaamaan toista seurueen nuorista miehistä. Enhän minä häntä ollut estelemässä tai poisajamassa, sen teki nuori herra ihan itse. Sen jälkeen tätiltä pääsi sammakoita suusta, hän suoraan sanottuna ryhtyi vituilemaan, että noinkos se "ammattikuvaus tähän" viettää vapaa-aikaansa, puumailemalla. Jotta mikäs siinä. Minä en onneksi provosoitunut. Tai itse asiassa olin niin tyrmistynyt, etten älynnyt kuin tuijottaa hölmistyneenä, kun hän poistui vonkaamaan seuraavaa tyyppiä baaritiskille.

Voi vitsi, miten oli hauska ilta! Pitkästä aikaa pääsi oikein baarielämän pariin. Oli se kivaa silloin aikanaan, mutta näinköhän tuota enää jaksaisi, jos joka viikonloppu pitäisi menossa olla? Kyllä sohva on paljon mukavampi, samoin nojatuoli. (Olen muuten ryhtynyt tutkimaan kalustehallien tuolivalikoimia, ehkä sijoitan veronpalautukseni nojatuoliin. HYVÄÄN nojatuoliin, harmi vain, etten saa vielä sitä hinkuamaani pallotuolia, mutta joskus se tulee olemaan minun, jos en mitään muuta kallista elämässäni tule omistamaan.)

Ei kommentteja: