sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Multa tuli jo

Kissat sitten ovat vinkeitä tyyppejä. Eikä Eppu-herra mitenkään poikkea lajinsa edustajista, aina kun on hiekka-astialla käyty, siitä pitää ilmoittaa kovaäänisesti ja vähän juoksennella päälle. "Multa tuli nyt! Mouuuhrrh!" Vanhaa herraa leikitti muutenkin yllättävän paljon, huiskan perässä hän juoksenteli välillä jopa ikänsä unohtaen. Sitten vähän aikaa piti rauhoittua, kun ilmiselvästi kävi nivelien päälle. Kissaterapiaa tuli koko rahan edestä, Eppukin oli henkilökuntaansa tyytyväinen.
Itse nukuin yllättävän hyvin, vaikka en siinä lajissa ole viime vuosina juurikaan onnistunut vieraissa paikoissa. Perjantaina menin jo kymmenen jälkeen unille, eilenkin palauduin jo ennen kahta grillibileistä. Olipa taas ihanat eväät ja mukavat puheet! Suunnittelimme jopa varovaisesti jokavuotisia rapujuhliammekin. Menusta ei aivan vielä päästy yksimielisyyteen.

Huomenna alkaa viimeinen työviikko ennen kolmen viikon lomapaussiani. Laukku on kaiveltava esille, rahaa vaihdettava ja tutkittava vaatekaappia sillä silmällä. Oikeastaan minua vähän jännittää, en edes muista koska viimeksi olisin lomalomalla ollut ulkomailla. Viimeisen lomaviikon pidän syksyllä, tai jos en syksyllä, niin sitten siirrän sen vuodenvaihteeseen. Siellä voisi viikon työtauko tehdäkin hyvää, pitää varmaan jutella esi-ihmeen kanssa.

5 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Hyvää lomaa ja lomareissua,
(täällä pakkailen mökkikamoja, junan lähtöön vielä 6 tuntia, ehkä ehtii muutaman tunnin nukkuakin)

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos samaa, Puhuri. Nauti kotiseudun rauhasta!

Nti Nokkela kirjoitti...

Mulla alkaa loma ens viikon keskiviikkona (tai virallisesti 1.8.), odotan kanssa kovasti. Lontoo! Tuntuu että loma tulee tarpeeseen, ei oikein jaksais töissä innostua mistään, ja työkaverit käy hermoille :D Kivaa lomanodotusta meille!

t. Nolopole (sanavahvistus) :D

-kummitus- kirjoitti...

Ooh, Londoniumiin. Sielläkin ehkä joskus tahdon käydä, vaikka se onkin ehkä turhan suuri paikka minulle. Tykkään pienemmistä kylistä.

Nautitaan lomasta, sitten kun se koittaa! Molemmin rinoin! :-D

Nti Nokkela kirjoitti...

Etenkin! :D