keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Elämänmenoa

Ystävän kihlattu oli ilmoittanut rakastuneensa toiseen. Jo samana päivänä oli status muuttunut kihlatusta seurustelevaksi naamakirjassa. Perkele. Elämä on epäreilu paikka. Samainen ystävä kysyi voiko tulla lauantaina kylään, kun uusi sydämen valittu on tulossa katsastamaan seurustelukumppaninsa huudit. Perkele toisen kerran. Koska minun auttamisvoimani ovat kovin rajalliset, tietenkin pyysin vierailulle. Vaikka sitten se tarkoittaisi ystävän syöttämistä ja juottamista tainnoksiin. Tai baarikierrosta ja rahanmenoa.

Omahoitajan kanssa teimme diilin, että jos alkaa tuntea vetoa toisaalle, niin lopetetaan meidän juttumme ennen kuin päästään rakastumistasolle toisen kanssa. Jotain rotia! (Helppohan se on jeesustella, kun ei juuri nyt itse ole sellaisessa tilanteessa, vaan kovinkin ihastunut toiseen. Jotta eipä elvistellä liikoja, mene tiedä, mihin katajaan vielä itse kapsahtaa!)

Eilen kävimme kaupasta pääsiäiseksi lampaan sisäfileitä pari kappaletta. Aion tunkaista ne jogurttimarinadiin (ainakin timjamia ja chiliä) vuorokaudeksi, ennen kuin paistelemme ne pannulla yltäpäältä ruskeiksi. Lisukkeet ovat vielä vähän hakusessa. Todennäköisesti uunijuureksia (rosmariinia, pippuria, suolaa, oliiviöljyä ja hunajaa, namnam) ja suppilovahverorisotto. Jälkiruuaksi herra tahtoo mämmiä, minä taas haikailen uunijäätelön perään. Lauantaiksi on vielä keksittävä jotain tarjottavaa, ehkä pastaa ja lammaslihapullia tomaattikastikkeessa. Sitten vain paljon terveellisiä salaatteja kyytipojaksi. Omahoitaja on jo viinitkin hankkinut, ihmeellinen mies kun on!

(Sain ensimmäisen haastattelukutsun. Mutta siitä ei enempää. En jaksa uskoa, että se mitään poikii, mutta pääsenpähän edes vähän haasttelun makuun.)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ohhoh, kuulostaa aika kylmältä touhulta tuommoinen fb:n seukkausstatuksen välitön muuttaminen ja uuden "rakastuksen" tuominen kotikulmille. Vaikka näin nyt olisi käynyt, niin jonkinlainen hienotunteisuus on ilmeisesti toisille aivan vieras käsite.

Onnenpotku työhaastatteluun!

Nollavaimo kirjoitti...

Vittu, mä sanon vaan taas kerran. Ja saatana, kaupanpäälle. En kestä tollasia yhtään !!

Neo kirjoitti...

Räyh! Että osaa riipiä tollanen käytös. Ei kai sille ihastumiselle mitään voi, mutta sille voi, kuinka sen kanssa etenee.

Onnea haastatteluun!

Anonyymi kirjoitti...

Jumaleissön... olen niiiin kurkkua myöten täynnä noita kolmiodraamoja!!! Ja Neo, viisauden sanoja lausahdit, tyyli hoitaa asiat ratkaisee. PRKL!! Täti on nyt hyvin, hyvin vihainen ;(

-kummitus- kirjoitti...

Kummaksi on mennyt elämä tosiaan. :-( Vielä viime kesänä minusta näytti kaikki menevän hienosti, mutta kehitys näköjään kehittyy. Eikä ole mitenkään sukupuolesta kiinni tämä juttu, molemmat näitä tuntuvat tekevän.

Onneksi loukattu osapuoli osasi sen verran eritellä tuntemuksiaan, että vakuutteli, ettei ryhdy mitään lopullisia ratkaisuja tekemään. Sen verran ikää mittarissa jo, että tajuaa pitää itsestään huolen.