tiistai 16. lokakuuta 2012

Itse itseään kannustaen

Alkuviikko ahdistaa nykyään aina. Etenkin jos viikonloppuna on ollut hauskaa koko rahan edestä, ei millään tahdo ymmärtää maanantain tyhjyyttä. Mutta tästä se taas lähtee tämäkin viikko ja kallistuu kohti loppua. Keksin itselleni pieniä tehtäviä, joita sitten välttelen parhaani mukaan. Ja etsin vapaita paikkoja.

Tänään ajattelin uskaltautua testaamaan jälleen kerran sadeviitan ja kumikenkäni. Pitäisi hakea r-kioskilta Dermoshopin paketti, jossa saapuu uusin versioni yövoiteesta. Olen alkanut karsia kuluja myös ihonhoitotuotteissa, vaihdan yli 30 euron tuotteen alle 8 euron tuotteeseen. Ostin kyllä sian säkissä, mutta parempi kokeilla, eihän sitä tiedä, jos se vaikka toimisi. Toivottavasti ei ole kovin pahasti hajustettu, se minua pelottaa kaikkein eniten.

Kävin laskemassa asumistukiasian Kelan sivuilla, kunhan saan ensimmäisen ansiosidonnaisen korvauksen, voin laittaa asumistuestakin hakemuksen sisään. Näytti siltä, että tulen saamaan n. 20 euroa asumistukeakin. Sillä jo kummasti hankkii evästä. On kyllä kummallinen tunne pitkästä aikaa taas ryhtyä pihistelemään kaikesta, kerkesin jo vajaassa kahdessa vuodessa tottua leveämpään elämään.

Elämä on jotenkin rumaa. Kauneus taitaa puuttua katsojan silmästä.

4 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Voi, tunne on niin tuttu. Minäkään en mitään maltaita pyydä saati optioita havittele, mutta sitä vähän leveämpää leipää. On ärsyttävää (ja ihmisarvoa alentavaa) joutua laskemaan joka pennonen. Varsinkin, kun/jos on hetken päässyt jo nauttimaan siitä vähän helpommasta elämästä.

Voi kökkö sanon minä. Voimia meille!

Anonyymi kirjoitti...

On se kaksikymppinenkin raha, totta vieköön. Itselläni kun on aina kyntänyt niin sitä on tottunut olemaan vähään tyytyväinen.Rahaa ei ole ollut koskaan "ylimääräistä" vaan se aina ollut sellaista tasapainoilua. Mutta! Yhdestä asiasta olen erittäin onnellinen ja se on mieheksi syntyminen; säästän yövoiteissa koska minulla on tällä hetkellä koko 24h kattava voide,Super Grease W5-55 heatresist antikorrosion, jota saan käydä kaapimassa läheisen huoltoaseman montusta ;D

Maria kirjoitti...

Hitsi, kun en löytänyt tästä parempitasoista... Mutta tämä vaan alkoi soida päässä :)

http://www.youtube.com/watch?v=_DFFbC8RAaw

-kummitus- kirjoitti...

Marjaana, otetaan vaan voimia molemmille jaloille! Pakkohan se on.


Peppone, iso raha se on! Sinkkunaisena on pakko jotain koittaa itselleen tehdä, jos hyvinkin vaikka sattuisi viehättämään jotain sopivaa persoonaa enemmän. ;-D Sen verran turhamainen olen, etten kamalasti ryppyjä kaipaa, vaikka vanhenenkin.

Mymskä, siinäpä se taisi tulla ihan laulunsanoin koko fiilis. :-(