tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vajaapäinen

Olen pyöritellyt päässäni ties millaisia aloituksia ja asioita, joista voisin kirjoittaa, mutta ne kaikki typistyvät siihen, että olen ärsytettynä vaarallinen. Epävakaa ainakin. Ärsyyntyminen on näin iltapäivällä aina vain näkyvämpää, mutta oma syyhän tämä on. Ei ole varaa yksityiselle hammaslääkärille eikä julkiselle oteta. Sitten vasta, jos särkee koko ajan. Ja valehtelijaksi minusta ei ole. Ehkäpä kipu vielä muuttuu jatkuvaksi. Tai sitten niin pahaksi, että tunnen oikeudekseni mennä lääkäriin.

Tässä kaikki, mitä sain tikistettyä. Värit ovat hukassa, jäljellä vain harmaata. Edes naamakirjaan saa mitään raapustettua, kun vituttaa koko juttu. Luojan kitos, tämä on ohimenevää, mutta en minä tästä vanhuus-hajoamispaskasta kyllä pidä. Parempi mennä kerralla kuin jäädä kitumaan. MINUN nimittäin, muista en sano mitään.

Sen verran kuitenkin olen sielun ja ruumiin voimissani, että kävin allekirjoittamassa kansalaisaloitteen. Jos nyt joku niin hullu on, että naimisiin tahtoo, niin annettakoon hulluille mahdollisuus, olivat he sitten eri tai samaa sukupuolta.

5 kommenttia:

Zephyr kirjoitti...

Naiminen on yliarvostettua, mutta hampaat kannattaa hoitaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on yks vinkki joka saattaa helpottaa sun oloasi. Käy hakemassa apteekista neilikkaöljyä ja kasta joko sormenpääsi tai topsin pää öljyyn ja sen jälkeen painat hellästi sillä särkevää hammasta.
Vanhan liiton puudutusaine ja toimii monella, lisäksi se on luomua eli täysin sivarivapaata.

-kummitus- kirjoitti...

Tsompi, naimiseen en ota jyrkkää kantaa, mutta naimisiinmeno on vähän kyseenalaista touhua, jos ei omaa parastaan ymmärrä. Ja minä tunnetusti olen siinä lajissa aika heikko.

Peppone, kiitos vinkistä. Kunhan vain apteekkiin kerkeäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei sinne hammaslääkäriin tarvitse valehdella, vaan sanoa että särkee, niin pääsee kyllä vastaanotolle. Soita heti klo 8 aamulla. Postauksistasi olen päätellyt että samoilla kylillä asutaan. T. Päivi

-kummitus- kirjoitti...

Niinpä tuli tehtyä, kun huomasin, että särky alkoi muuttua jatkuvaksi. Vaikka minulta kyllä tiukkaan tivattiin monta kertaa puhelun kestäessä, että särkeehän varmasti koko ajan. Kiitos viestistäsi, Päivi.