lauantai 14. syyskuuta 2013

Paljonko on paljon?

Minulle kehittyi stressivuosien myötä hilseilevä otsakolmio. Ensin vaiva esiintyi vain sydäntalvella, nyt sama peli jatkuu kesät talvet. Talvella vain hilseilevät jopa kulmakarvat. Sen sijaan muu iho on edelleen rasvainen itsensä, eikä kuivu. Olen tähän saakka pärjännyt ihan päivittäistavarakaupan hilseshampoilla, vaikka ihana kampaajapoikani yrittikin minut ylipuhua niistä irti. Sanoi, että tilanteeni on hanskassa, vaikka hanskat vähän hukassa ovatkin, eipä poika tiennyt, että olin juuri viikon taas headändshoulderia tukkaani vedellyt.

Hänen suosituksestaan kutenkin taas päätin rohkaistua, jätin shampoon pois. Kutina oli aivan kamala, mietin, että apteekkiin kai tässä on lähdettävä, tai ihotautilääkäriin, kun hilse alkoi laattaantua ja minä raapsuttelin laattoja irti yöllä unissani niin, että veri vaan tirskui päänahasta. Kun nyt sitten olin tekemässä Dermosilille tilausta maailman parhaasta kasvojenpesuvaahdosta ja kasvovedestä, niin törmätessäni heidän hilseshampooseensa päätin tehdä testin tieteen nimissä. Look and behold, kahden käytön jälkeen päänahka ei kutise, eikä hileet lentele otsalta! Olen muuttunut nainen! Uskovainen!

Mutta vähän minua jänskättää, kun tuotetietoja lukiessani pakkauksen kyljestä siinä sanottiin, että käytetään kuurina. Mitä se tarkoittaa? Miten pitkä on kuuri? Ja miten pitkä väli pitää olla kahden kuurin välissä? Mikäli teillä on tietoa, nyt saisi jakaa, kiitos.

***
Kävin kävelemässä ihan yksin! Vetelin kuutisen kilometriä vajaaseen tuntiin, hyvä minä! Kävelykaveri on matkoilla Iloisella Itämerellä. Minä taas en huomenna olisi päässyt, kun meillä on leikkipäivä, leikitään roolipeliä. Nyt ei ole hobittivarasvuoro, vaan telepaatti/entertainer-osastoa pukkaa. Minulla on siinä pelissä aivan toisenlainen rooli, hörhömpi, ehkä jopa lähempänä minua itseäni. Minä en nimittäin nuorempana mikään kiltti tyttö ollut, vaan minä pääsin minne vaan. Kiltit tytöthän tunnetusti pääsevät taivaaseen ja naimisiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos shampoovinkistä, välitin edelleen tarvitsevalle.

Åboriginal

Anonyymi kirjoitti...

Hilsejutut ovat niistä kärsiville kurja juttu ja myös meikäläinen tiedottaa näistä uutisista eteenpäin.

-kummitus- kirjoitti...

Parasta shampoossa on, ettei siinä ole vahvat tuoksuaineet, sitä suorastaan kykenee käyttämään. Toivottavasti auttaa teilläkin päin!