torstai 12. syyskuuta 2013

Viidennenkymmenennen vuoden alku

Vein töihin omatekoista mustikka-vadelmapiirakkaa. Kiusasin ihmisiä kertomalla, että vuoden päästä minulla on palkallinen vapaapäivä, jos vaan töissä saan olla. Lueskelin naamakirjasta onnitteluja, vaikkei minun syntymäpäiväni siellä pitäisi näkyä. Hmph, muistavat perkeleet. Ei kun ihanat! Äitee laittoi tekstiviestin suurinpiirtein syntymähetkeni aikoihin ja isäni soitti, kun lenkkeilin pitkin Kumpulaa, jotta tarvitsenko jotain suurempaa. Kerroin, etten tarvitse.

Sain ensimmäisen palkkanauhan. Outoa, kun palkka tuleekin vain kerran kuukaudessa. Mutta toisaalta budjetointi onnistuu tällaiselta umpipihiltä jäärältä paremmin. Kävin Dermoshopin paketin postilokerosta, nyt on taas millä naamaansa pestä.

Hieno oli 49. syntymäpäivä, illalla söin ruuan jälkeen ison jäätelön. Jo on kumma, jos ei meno viikonloppuna muutu villimmäksi! Menen ja rällään koko kylän sekaisin, s**tana. Panen kaikkea, mikä liikkuu ja juon kaiken maailman viinat! Tupakit poltan kanssa! (En minä kyllä tuota usko itsekään, mutta toisaalta olisi kiva, jos niin tekisin. En pistäisi pahakseni.)

Hivenen nuorisomusiikkia.

7 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Myöhästyneet onnenvoi..toivotukset ! Mennään sen kunniaksi kaljalle, jahka kiireiltäsi ehdit. Hauskaa viikonloppua ! Tee kaikki, mitä luettelit. ;)

Anonyymi kirjoitti...

*Tulee kädet leväällään ja huulet töröllään* Oikein paljon onnea ja jumaliste nainen, näytäskin tosiaan viikonloppuna kuinka sitä eletään! ;D

(Se kun on tälläisen helvetin uteliaan niin mukava lukea mitä kaikkea on sattunut, joten et sitten jätä mitään yksityiskohtia pois) :P

- S - kirjoitti...

ONNEVA jälkikäteen!
Viikonloppuna sit vaan bailabaila!!

Saat polttaa munkin röökit, mutta punkut juon ite, muut viinat voit vetää. ;D

Tiina kirjoitti...

Paljon onnea! Ja palkallista vapaapäivää odotellessa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Haa, ei kun bailandovuosi käyntiin :-)!! Eli onnea!

t. sanna

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos arvon toverit, mie luulen, ettei tänä vuonna tarvitse sen enempää bailata kuin tähänkään saakka. Minulla on sellainen sisäänrakennettu kotibailaustarvekiintiö, siitä samasta riittää vielä.