keskiviikko 31. elokuuta 2016

Viimeinen rock ennen aivokuolemaa

IM vie minua kävelemään. En edelleenkään ole suuri liikkumisen ystävä, siinä tulee hiki ja kaikkea. Tällä kertaa ei edes tullut unta, kuten yleensä on tullut seuraavana yönä. Ihan tyhmää. Elän kyllä toivossa, että ensi yönä asiat ovat toisin. Yleensä näin on käynyt heikon unihiekkalähetyksen jälkeisenä yönä. Uusi estrogeenilaastarihoitoni on ehkä tuonut jotain toivoa unen laatuun. En ole valpastunut aamuöisen vakioherätykseni jälkeen, vaan saanut unta uudelleen. Jotain hyvää. Termostaattiongelman ratkaisun pysyvyys siirtyy siihen, kunnes toimitiloissamme vallitseva subtrooppinen ilmasto on vaihtunut ilmastoinnin mukanaan tuomaan viileyteen. Nyt tehdään ilmastointiremonttia ja sen kyllä huomaa. Suolatehtaalla hikoilemme kaikki tasapuolisesti.

Aamutv sai kierrokset nousemaan tehokkaasti, kun kuuntelin sijoitusneuvojan ”neuvoja” sijoittaa lapsilisät ja tehdä lapsukaisesta eläkeiässä miljonääri. Jos perheellä on vara sijoittaa lapsilisät, perhe ei tarvitse lapsilisiä, on minun mielipiteeni. Annetaan mieluummin rahat niihin perheisiin, joissa syödään ennen markkapäivää kynsiä ja pöytälevyä. Sitten kun vielä olin kiihtynyt edellisenä iltana tv-uutisten pitkäaikaistyöttömiä ja työttömiä töihin ajavista toimista, niin olinkin valmis jakamaan kivääreitä ja käymään kohti lahtariarmeijaa. Pitäisi varmaan mennä politiikkaan huutamaan. Eikös siellä arvosteta äänekkyyttä, arvaamattomuutta ja jääräpäisyyttä?

Minulla on tänään markkapäivä, tuli vaan mieleen. Aion investoida vanupuikkoihin ja hiuslakkaan. Huomenna menen keskustelemaan vieraan pankin kanssa, jotta ottaisivatko ne minut ja mitä se minulle maksaisi. Oravapankin politiikka ei miellytä, jos automaattinostoistakin pitää ryhtyä maksamaan, jos jo etokortista itsestään maksan eur 2/ kk. Ei kelpaa, jos vaan maksutonkin vaihtoehto on olemassa. Minä nimittäin mieluusti käytän käteistä rahaa korttien sijaan, että tiedän, paljonko sitä menee.

5 kommenttia:

Nti Nokkela kirjoitti...

En uskaltanut faceesi kommentoida, kun oli sen verran aggressiivista mielipiderähinöintiä :-) Mutta meillä säästetään osa lapsilisistä, vaikka usein sitten ennen palkkapäivää turvaudutaan luottokorttiin että saa puurot ja maidot pöytään. Useilla ihmisillä ei ole varaa säästää lapsilisiä vaikka saisi ne tuplana, mutta useilla on, kun sitten tinkii jostain muusta. Asioilla on niin monta puolta, perheitä niin monta. Upealta tuntuu ajatus jos lapsilla on vähän pesämunaa ostaa vaikka sohva ja pöytä omilleen muuttaessaan.

Olen puolestasi onnellisena lukenu rakkaustarinaasi. Kaikkea hyvää sinulle ja Ihmemiehelle!

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos, muruseni! Sitä hyvää me tarvitsemme.

Ei tässä nyt säästämistä olla teilaamassa, ehkä enemmän harmitti se, että oletettiin sen olevan mahdollista kaikille. Surettaa ja kiukuttaa osattomien puolesta. - Eikä se nyt vielä kovin kiihkeätä edes ollut, alkukahakka vasta. ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittele nyt hyvä ihminen edes jotakin, ettei tuo edellinen otsikkosi jäisi mieleen kummittelemaan......

-kummitus- kirjoitti...

Jotain.

Arja kirjoitti...

Onpas hieno! :)