perjantai 29. lokakuuta 2010

Paskan möivät

Onpa ollut harvinaisen tylsä ja typerä viikko, niin paska viikko, että jos se vielä jatkuisi, enpä tiedä mitä tekisin. Pään sisäinen linkousohjelma päällä ilmeisesti, pitänee lisätä sinne iltasella punaviinipesutiivistettä, eiköhän ajatus taas siitä kirkastu.

Todennäköisesti hakemukseni avoinna olevaan paikkaan saapuu vasta ensi viikolla, eikä sitäkään tarvitse jännittää. Laitoin nimittäin kirjeen postiin keskiviikkona ja Itellalla sen kun lakkoillaan, hakuaika loppuu tänään. Jotta sinne meni sekin juttu, kannattiko tuosta nyt edes kertoa? Sen sijaan yksi uusi kollegani lisää työssäviihtymättömyyttä niin paljon, että voi olla, että joudun viskaamaan hänet ulos ikkunasta. Harmi, ettei työpisteeni taida vain sijaita riittävän korkealla.

Löysin iltalehtien juttujen perusteella Facebookiin lisäpalikan, joka estää Javaa toimimasta ilman lupaa. NoScript antaa samalla mm. Vuodatuksen pomppumainoksille kyytiä, eli itse asiassa oikein hieno juttu, vaikken taida tällä hetkellä lukeakaan kuin kahta Vuodatuksen alustalla olevaa blogia. Vuodatus on muutenkin hankalin mahdollinen blogialusta, sen huomasin aikoinaan itsekin. Jopa blogien lukeminen kännykän heikolla yhteydellä on mahdotonta, jos pohjassa on yhtään enempää kuvia tai muutoksia. Peeseestä, vaikka muuten suomalaista mielelläni suosisinkin.

Sain taas yhdeltä kollegalta suppilovahveroita viikon alussa. Tässä tilanne meillä töissä tänä aamuna, kuivatan niitä yhdessä tyhjässä arkistokaapissa. Että jotain hyvää kuitenkin tässäkin päivässä, itse en tänä syksynä sieneen päässytkään kuin kerran, askelmerkit eivät vain sattuneet lankulle.

5 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Hyvänen aika, teillähän on siellä arkistokaappeja ihan ylen määrin!
Minäkin muuten hain uutta paikkaa keskiviikkona. Hakemus piti lähettää sähköpostina ja perille on mennyt. Sain vahvistuksen.
Luulisi postin (en osaa sanoa itella) lakkoilun antavan hakuajalle lisäaikaa, toivotaan ainakin.

Millan kirjoitti...

Kylläpäs hymyillyttää tuo kaappi. Voin kuvitella jonkun pahaa-aavistamattoman työtoverisi avaamassa kaappia ja saamassa hepulin yllättävästä sienikasvustosta :)

Meikäläisellä kuivuu parhaillaan tuota samaa lajia keittiössä kasvikuivurissa..Niitä on tänä syksynä löytynyt paljon.

-kummitus- kirjoitti...

Meillä ei yleensä ole tyhjiä kaappeja, mutta siivosin tuon juuri vanhoista jutuista tyhjäksi. Siksi se vielä on vapaana...

Onneksi työkaverit tietävät millainen olen, itse asiassa he näkivät, kun veivasin sienet kuivumaan kaappiin. Eikä muuten ollut ensimmäinen kerta, viimeksi kuivattelin mustatorvisieniä, jotka mielestäni ovat sienten aatelia. Omnom.

Ja sitten taas pillistä kiinni yhtä onnetonta... (Lue: jatkan työntekoa.)

Puhuri kirjoitti...

Minä kans luulen, että postin lakko on sellainen syy, että päivämääristä joustetaan.
Kaappi on todellisessa hyötykäytössä! Todella monikäyttöinen kaluste, myyjät voisivat lisätä tämänkin mahdollisuuden esitteisiinsä :D

-kummitus- kirjoitti...

Äläpä muuta viserrä, Puhuri. Minulla olisi ehkä ollut aineksia myös markkinoinnin puolelle. Ehkä...

Eikä nyt haittaa sekään hakemusjuttu, meni, jos meni, sittenhän tuon näkee, mitä he sinne tahtovat.