perjantai 19. marraskuuta 2010

Haikea olo

Aina kun kuvittelen olevani valmis unohtamaan yhden ihmisen elämästäni, hän ottaa yhteyttä. Tilanne vaan ei ole muuttunut miksikään, joten turha muuttaa asennettaan yhtään mihinkään asian suhteen. Parempi vaan taas ryhtyä aktiivisesti unohtamaan häntä, vaikka vielä tänä aamuna hänelle viestin laitoinkin ja suosittelin kirjoja. Meillä oli aikanaan uskomattoman samanlainen maku kirjojen suhteen, nyt olivat kuulema suosituksen tarpeen.

Onneksi tapaan vanhan ystävän tänään. Eivätköhän siinä vanhat poikaystävät häviä mielestä, kun pääsee verestämään lähes 30 vuoden tauon välisiä muistoja. Kiva kiva!

Näin järkyttävää unta, Oskari Katajisto veti jotain toiveidentoteutus-tosielämäohjelmaa. Minut hän valitsi ohjemaan siksi, että edellinen oli toivonut jollekulle ihokarvojen vaalennusta. Minulla taas on orastavan keski-iän myötä ihan oikeasti tullut ylähuuleen tummia karvoja, joita säännöllisesti tietenkin nypin pois. Nyt olin ehkä maailman noloin, kun hra Katajisto osoitteli ylähuuleni karvoitusta, joka olevinaan näkyi tosi hyvin. Inhottava ärsyttävä uni! Onneksi heräsin heräkellon soittoon! Ja onneksi sain nukuttua 9 tuntia putkeen! Ruksi seinään! Ihmeitäkin tapahtuu! Siedän jopa hra Katajiston vierailut unissani, jos vaan jatkossakin unen määrä on riittävä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ennemmin ottaisin naisihmisenä kokoparran kuin Oskari "mikä-pertti-lie-oikea-nimensä" Katajiston uniini. Kammottavaa! Onneksi sait herätä viiksellisenä, mutta ilman Oskarin lipevää läsnäoloa elämässäsi.

-kummitus- kirjoitti...

Aamulla tarkistaessani "karvatilanteen" se oli onneksi ihan hanskassa. Ei näkyviä haivenia.

Täytyy sanoa, että kyseinen herrahenkilö herättää minussa kummallisia väristyksiä. Eikä kyseessä ole hekuma.

Kiona kirjoitti...

Oon kade! En viiksistä (nimim. nyppinyt koko ikänsä muualtakin kuin nenän alta) vaan siitä 9 tunnin yöunesta.

liskonainen kirjoitti...

kyllähä nsitä ihminen univaikeuksiinsa kaikenlaista kokeilee... mutta että katajisto....?

Reetta kirjoitti...

Oskari Katajisto on musta jotenkin tosi ällö mies, näin meiän kesken, mutta ihan paras uni! :D


Ohho, lukaisin kommentit ja huomasin että enpä ole ainut joka ei Katajistolle lämpeä.

Celia kirjoitti...

Minullekin on tullut karvoja nenän alle. Yhteen aikaan laskettelin, että minullahan kasvaa tuuheampi parta kuin lapsellani - Joitakin tummia haivenia jotka saavat säännöllisesti pinsetiltä kyytiä. :P
- Mutta kuka on Oskari Katajisto, jota kaikki inhoavat? Ei ole tullut katsottua erityisemmin televisiota pitkiin aikoihin. Pitää varmaan googlata, jotta pääsisin kärryille.

Strangefruit kirjoitti...

9 tuntia unta KYLLÄ
Katajisto EI

Anonyymi kirjoitti...

Ajamattomat säärikarvat, naisparta, roikkuvat häpykarvat, kainalopuskat: KYLLÄ. Oskari Katajisto: EI. Lipevä pikku pirulainen.

-kummitus- kirjoitti...

Hihihih, täällähän on melkein kansanliikkeen paikka... ;-DDD