tiistai 30. marraskuuta 2010

Viileätä myös sisätiloissa

Toimistostamme on ollut lämpö poikki yön ajan, kuten suurimmasta osasta Vantaan kaukolämmön piirissä olevista pilttuista. Täällä on jännittävän viileätä, onneksi ymmärsivät olla käynnistämättä ilmastointia, ennen kuin lämpötila alkaa tasaantua. Tällä hetkellä railakkaat 17 astetta. Työntekoa ajatellen erittäin sopiva, pitää askeleet pidempinä, kun pitää lämmitellä samalla. Mitä nyt käpälät vähän tuppaavat kohmettumaan, mutta onhan täällä nyt kolmekymmentä astetta lämpimämpi kuin ulkona!

On taas käynnistymässä työperäinen joulustressi. Sen kunniaksi kehitin nenän sisälle huuliherpeksen. Sillä lailla, toinen imusolmukkeeni on luokkaa viiriäisenmuna ja koko pään oikea puoli on kipeä. Vähän sekin häiritsee keskittymistä. Onneksi stressiä aiheuttavien toimien lisäksi on myös humalluttavia yhteystyökumppaneiden tarjoamia korruptioeväitä. Ei kai niitäkään oikeasti saisi vastaanottaa, mutta vastaanotan niin pitkään, kunnes joku ne erikseen kieltää. Pahapaha, hyi.

Yritin eilen etsiskellä osoitekirjaani. Mieluusti ryhtyisin laskemaan montako joulukorttia aioin lähettää tänä vuonna. Minusta on nimittäin kiva saada joulukortteja. Olen vuosien aikana ollut huomaavinani, että niitä saa paremmin, jos muistaa lähettää niitä ystävilleen. Minusta on muutenkin kiva saada postipostia, mutta eipä vaan itsekään sitä kovin usein tule raapusteltua. En edes muista, koska olen lähettänyt viimeksi kirjeen. Toisaalta pidän myös sähköposteja kirjeinä, niitähän mie lähettelen taajaan. Sitten vielä kirjoitan blogiakin lähes joka päivä, päivän saarna toveripiirille...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nenän sisäinen huuliherpes on kyllä mahtava riesa. Olisi edes näkyvillä, niin ei olisi niin kipeä, mutta kun ei. Eikä Zoviraxilla päällystetty sormi välttämättä ulotu riittävän pitkälle sieraimeen, jotta herpestä voisi torjua.

Stansta kirjoitti...

Tuttua mullekin tuo nenäherpes. Ei siitä taida olla kuin kuukauden verran kun viimeksi tuskailin sellaisen kanssa. Ei kivaa!

Manaan parhaillaan sitä, että täällä kotona vetää. Yksi (sisä-)ikkuna ei mene kiinni ja sen huomaa. Lähden juuri töihin ja sielläkin on kylmä. Ja ulkona. Sekään ei ole kivaa!

liskonainen kirjoitti...

ai? että saivat vikaa korjatuksi.

minäpä suorastaan odotan että saan pukeutua "marlboromies"-turkkiini tänään kun pitää ihmisten ilmoille...
ostin sen vuosituhannen alkumetreillä kirpparilta kympillä. moneen vuoteen sitä ei voinut pitää, mutta nyt ovat kelit kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle ainakin on sanottu, että korruptiolahjan raja menee 30 eurossa, voin toki muistaa väärinkin. Meillä ei kyllä ole sitä pelkoa, että saisi kalliita lahjoja
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Minua nyt ei varsinaisesti kylmyys ahdista, jos vaan vaatteet ovat kunnossa. Nyt puuttuu se kunnon talvitakki, asia tuntuu häiritsevän päivä päivältä enemmän.

Ja tautikin sen kun kehittyy, virusten evoluutiota on kiva seurata omassa naamassaan.

Onneksi ne saamani lahjat ovat tilaisuuksia, jotka menevät "normaalin kausimuistamisen" piikkiin, vaikka niinhän sitä sanotaan, ettei ilmaista lounasta ole olemassakaan. Tavaraa tai rahaa ei kukaan ole vielä innostunut tarjoamaan...