keskiviikko 1. joulukuuta 2010

”Tilauksesi viivästyy”

Nyt alkavat käämit savuta pikkuhiljaa. Tilasin Elluspellukselta ohkaisemman talvitakin, jonka piti saapua tilausvahvistuksen mukaan 25. marraskuuta. Kun takkia ei näkynyt, laitoin viestin asiakaspalveluun ja kyselin takin perään. Sähköpostiini oli saapunut viesti, että takki todennäköisesti saapuu 15. joulukuuta. Minua nyt ihan vähän sylettää, tai oikeastaan aika paljon. Nimittäin jos se ei edes sovi minulle ja olen turhaan odotellut riepua kuukausisotalla, niin voitte olla varmoja, ettei siitä firmasta kanneta minulle enää yhtään mitään.

Muuten olen aina pitänyt postimyyntikonseptista. Olen kauppa- ja ihmisryysisallerginen. Katalogista saan katsella vaatteita omassa kodissa, omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Tahti vaan on yleensä niin hidas, että sitten kun saan päähäni, että tahdon jotain tilata, se on jo loppu. Mutta säästyvätpähän rahat!

Tässä takkitapauksessa on vaan pian lähdettävä oikeasti kauppa-kauppaan, en enää toista talvea aio selvitä päällekkäisellä huppari-kesätakkiyhdistelmällä ja pakkasille sopivalla karvaturrilla, joka lumisateessa tekee minusta mönkivän jääkarhureplikan. Tahdon toppatakin. Viime talvena siihen ei ollut varaa, tänä talvena saa luvan olla! Mikäli tiedätte, mistä niitä sattuisi edukkaasti saamaan suurempana kuin koko 46, niin mieluusti otan tietoa vastaan. Ja mieluusti myös naisten mallin, kyllä mie tiedän, että miesten malleissa on suurempia, mutta kun ne eivät ole mieleen. Minulla on värikausi menossa, aikaisemmin olisi kelvannut mustakin.

Naama näyttää Notre Damen kellonsoittajan selältä, muhkuroita ja kukkuloita epäsymmetrisesti. Puolet nenästäni on turvonnut niin, että sierain on lähes kiinni. Imusolmuke on turvottanut leuanalusen sikotautimallille ja terveydenhoitajan kurkistaessa korvaan, sielläkin on alkava tulehdus. Saan kuulema lähteä kotiin, kun kuume nousee. Eli todennäköisesti iltapäivällä, mikäli tilanne etenee eiliseen malliin. Missä helvetissä niitä vaihtopäitä oikein myydään? (Kiukutikiukuti ihan kaikki!)

5 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi, kurja tuota sinun nokkaa..
Minäkin olen muuten odotellut tänä syksynä yhtä pakettia melkein kolme kuukautta. Kahteen kertaan tuli ilmoitus, että toimitus viivästyy. Taisi olla peräti Elloksen kanssa samaa konsernia se firma, nimittäin Jotex. Lakanoiden odottelu ei kumminkaan haittaa yhtään niin paljon kuin talvitakin näillä pakkasilla :(

Reetta kirjoitti...

Mä voin mielelläni vaihtaa sun kanssa päätä, tulis vähän järkee tähän touhuun!:)

-kummitus- kirjoitti...

Millan, taitaa olla pimeän lähettiläs koko firma. ;-D Eivät kovin pisteet nouse kun lakanoistakin kuulee. Miehän tunnetusti rakastan liinavaatteita... Pärvers.

Reetta-rakas, pidä vain omasi, se on tuoreempi ja terävämpi. :-D Miulla ei ole enää kuin hapero laivakorppu, joka kastuessaan muuttaa olemuksensa varsin kummalliseksi.

Reetta kirjoitti...

Noo jos muutat mieles- ! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ellos on viime aikoina niittänyt muutenkin aika kyseenalaista mainetta… Nettisivut eivät toimi, ja sivujen mukaan varastossa olevia tuotteita ei olekaan paketissa, erityisesti tarjoustuotteet ovat yhtäkkiä mystisesti lopussa, vaikka tilausvahvistuksenkin mukaan niitä löytyy varastosta… En suosittele tilaamaan ko. firmasta mitään.