maanantai 27. joulukuuta 2010

Parasta aikoihin

Joulun paras lahja tuli viime yönä, nukuin 9 tuntia! Sitä ennen taas kerkesi viikko vierähtääkin sellaisilla 6 - 5 tunnin unilla. Alkoi jo melkein mielenterveys kärähdellä. Inhottavaa, miten huonon unen jaksot ainakin viime aikoina ovat vain pidentyneet. Mutta ehkäpä tämä taas lupasi hyvää, toivon ainakin.

Eilisellä neljän kilometrin tarpomisella naapurilähiöön saattoi kyllä olla positiivinen vaikutus unen saapumiseen. Minun pitäisi liikkua enemmän, se on normaalia unilääkettä ylivilkkaille ja ahdistuneille aivoille. Naapurissa ystävien kanssa suunnittelimme uuden vuoden aaton vastaanottajaisia, pienimuotoisesti aivan, varmaan kokeilemme Hollannin indonesialaista rijstafel-buffettia, minulla on kun on ottoveljen tuomia maustekastikkeita jo valmiina. Helppoa ja hyvää siis.

Tänään ei aio tehdä mitään muuta kotihommeleiden lisäksi kuin haahuilla uudessa pyjamassani ja lukea. Joulupukki toi vielä Terry Pratchettin Valtion sekä rasiallisen konvehteja. (Saattaa olla, että oikeasti vyöryn huomenna täältä ulos. Mutta eipä hätää, arki koittaa ja vihannespitoinen ruokavalioni jatkuu. Sitten taas vatsakin kiittää.)

Ei kommentteja: