lauantai 11. joulukuuta 2010

Vanhaa naista kehtuuttaa (ties kuinka mones osa...)

Lupasin itselleni, että pakotan itseni käymään kaupassa tänään. Farkut nimittäin eivät aina käy työhousuiksi ja ne nykyiset litteät housuni ovat olleet vaihtoa vailla jo reilun puolisen vuotta. Pakko siis käydä taas pettymässä tarjontaan. Ei vaan millään viitsisi, kun on melkein varma, ettei löydä mieleistään ja sopivaa. Mutta voihan sitä ihmeitäkin toki tapahtua!

Hyvänä puolena asiassa on se, että samalla voin hoitaa pari työhankintaa eikä tarvitse niiden takia erikseen lähteä ensi viikolla ryntäilemään jouluriehaantuneiden sekaan. Ja kyllä, juu, tiedän, että niitä jouluriehaantuneita on tänään kaksinverroin liikkeellä ostoshelvetissä, jonne aion kirmailla. Mutta kun itse olen levännyt hyvin ja suhteellisen rauhaisa on olo, niin jospa kestäisin sen paremmin. Vaan kun olovaatteet ja oma koti ovat niin puoleensavetäviä, ettei millään tahdo saada lähdettyä liikkeelle. Eikä siinä mene kuin parisen tuntia!

(Sen lisäksi voin toki aina hekumoida millaista pahaa saisin aikaan firman luottokortilla, jos tietäisin keinot, miten naamioida naisten vaatteet yritysostoiksi. Sillä rahallahan saisi ja hevoisella pääsisi, sanoi ukki jo aikoinaan. Mutta niin pienen rötöksen takia ei edes kannata pöllöillä, niinpä käytän korttia asiallisiin hommeleihin ja hoidan ellun kanat ihan itse.)

2 kommenttia:

ville kirjoitti...

lähetään ryyppään sun firman kortilla!
edustuskuluja! mä nimittäin justa aloin harkitsemaan yhteistyötä sun firman kanssa...

-kummitus- kirjoitti...

Siinäpä olisikin harvinaisen lyhytnäköinen suunnitelma, jonka jälkeen minulla ei olisi firman eikä omaa luottokorttia. Jotta eiköhän kuitenkin tyydytä kotikinkereihin ja kissanristiäisiin. ;-D