lauantai 21. joulukuuta 2013

Tänään kotona

Olen nukkunut hyvin, vaikka aamuyöllä taas pidin parin tunnin valvontasession. Sain nimittäin uudelleen unta. Sitten siivosin ja kasasin joulukuusen. Viritin kuuseen valot, koristelu tapahtuu huomenna. Pian teen naapurilähiöön lupaamani kanafajitas-täytteen sekä taateli-pekonikääröt. Jälkiruuan aion käydä kaupasta. Olen myös käpistellyt joulupukki-asioita.

Koti on puhdas, pian minäkin. Hain aamulla yhtä työpaikkaa ja tilasin uuden verokortin, koska vanha meni täyteen ennen aikojaan. Tajusin mitä tarkoittavat, kun sanovat minua persoonalliseksi ihmiseksi, se ei välttämättä ole aina kehu. Mutta älkää huoliko, kyllä minä vikani kannan, ovathan ne minun vikojani.

Naapurin koiralle olen suunnitellut beetasalpaaja-nakkilähetystä. Auuuuuuhhhhh! Auuuuuuuuuuhhhhhh! AAAAAUUUUUUUUHHHHHH!

(Tässä päivityksessä ei kyllä ole minkäänlaista punaista lankaa. Vaan tarvinneko tuota?)

3 kommenttia:

- S - kirjoitti...

Pidetään peukkuja työpaikan suhteen.

Ja voi koiraparkaa siellä naapurissa. Mahtavatko tietää, että itkee ikäväänsä? Pitäisikö laittaa lappu luukusta, noin niin kuin tiedoksi -periaatteella ilman suurta nillitystä?

Fajitas... mmm... nam!! *kuolaa*

Tiina kirjoitti...

Tykkään otsikosta! Sikäli mikäli se on Kelpo Pojilta lainattu.

Persoonallinen on parempi kuin tylsä.

-kummitus- kirjoitti...

-S-, asioilla on tapana selvitä. Emäntä tietää kyllä, on siitä hänelle jo useampaan otteeseen noottia laitettu, tuloksena se, että hän luimistelee ihmisiä karkuun.

Tiina, Kelpo Poijaatkin on hyvä, mutta tällä kertaa tarkoitin Ypö Viittä.