sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Hengityselimet havaittu

Oli se vaan hieno juttu, että läksin eilen keikalle! Macy on hurja tyttö esiintymään ja bändi oli tiukka kuin numeroa liian pieni hansikas. Se nimittäin soi, rosoja ja sulaa silkkiä samassa lauseessa. Jumalauta, naisella on ääni! Muuten tunsin itseni erittäin ulkopuoliseksi, kun muuta yleisöä katselin, en antanut sen häiritä. Tuli vaan mieleen kuin olisi ollut jossain afterski-diskossa, ei paljon humppatukkia näkynyt, vaatetus oli konservatiivisempi ja groomattu. Mutta musiikki korvasi puutteet, en minä nyt sinne seurustelemaan mennytkään. Sitä paitsi kun keikka loppui vähän ennen kahtatoista, kerkesin vielä Kallioonkin pariksi tunniksi. Sielläkin ymmärsin käyttäytyä, enkä heittäytynyt ongelmiin, vaikka niitä lähes lautasella eteen kannettiin.

Sain vihdoinkin hankittua kehykset Hankalalta saamaani julisteeseen. On se komea! Tai ainakin mauton ja sopii tyyliin. Sopii minulle, koska tunnetusti tykkään Jallusta.
Siinä se on sulassa sovussa Buddhan ja pinkin kynttilän kanssa toimistonurkkauksessani.

Kaveri itse pitää hiljaiseloa. Hyvä niin, jospa se käpälä lähtisi parantumaan ja hän taas pääsisi pahuuden teille - toivottavasti minun kanssani. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, minulla on nyt taas sellainen etiäinen, joka ei hyvää lupaa. Saattaa olla merkki, että minun itseni pitäisi siirtyä elämässä eteenpäin. Asioilla on tapana järjestyä, aika hoitaa suurimman osan ongelmista.

Mietin, onko kyseessä katupölystely, alkava allergiakausi vai ihanko oikeasti keuhkoissani on kehittymässä joku tautitilanne. Keuhkoihin sattuu samalla tavalla kuin joskus nuorempana suurien tupakointi-iltamien jälkeen. Sitä ei eilen tapahtunut, en polttanut nimittäin kuin pari tupakkia koko iltana. Toivottavasti en sairastu, se ei ole minusta yhtään mukava ajatus. Elän toivossa, että tämä on vain alkavaa allergiaa.

Unenpuute voi myös vaikuttaa elooni. En vaan suostu lopettamaan elämistä siksi, että pienikin poikkeama rytmissä näkyy unen määrässä. Mieluummin kärsin unettomuudesta kuin lakkaan elämästä sellaista elämää kuin tahdon. Elämään kuuluu valvominen viikonloppuisin. Samoin viini, laulu ja miehet, vaikka ne välillä melankoliaa aiheuttavatkin.

Ei kommentteja: