torstai 18. elokuuta 2011

Epäonnistuneita housuostoksia

Harmittaa. Olen tänä kesänä ostanut kahdet housut. Voisinpa lisätä tähän, että olen ostanut kahdet liian suuret housut, koska ne tuntuivat kaupassa sopivilta, mutta unohdin sen asian, että farkuilla on tapana löystyä ensimmäisen käytön jälkeen. Ja minä inhoan lökäpöksyjä. Pitää varmaan kaivaa ompelukone esille ja käydä vyökaupassa. Minusta tosin tuntuu, että kohta saan siirtyä vielä kokoa pienempiin pöksyihin. Outoa.

Viktuurialla on sitten pulla uunissa. Ja Suomen kansa lähettää terveisiä iltalehtien linkin kautta. Mit vit ja ihan oikeasti, kissaakin kiinnostaa. Pitää varmaan vähäksi aikaa lakata lukemasta iltapäivälehtiä, jos niissä ei viisaampia juttuja ole.

Nyt lähden kuuntelemaan yrityksemme uutisia. Tiedotustilaisuuteen siis. Olivat taas keksineet kaikenlaista lomani aikana. Treffit menivät hyvin ja kivaa oli. Se siitä, jatkoa seuraa aikanaan. Ai niin, enkä minä kenkuleitani takaisin lähettänytkään Brandosille. Tungin eilen jalkaani ja nyt ovat jo melkein venyneet oikeaan mittaansa. Mokka on joustava aines.

2 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Niin ne venyy, farkut ja kengät :)

-kummitus- kirjoitti...

No nimenomaan. Toisessa olisi suotavaa, toisessa ei niinkään.