perjantai 5. elokuuta 2011

Unta, enemmän unta

Olen lomani aikana nukkunut uskomattoman hyvin, ainakin 8 h joka yö. Yhtenä yönä meni kymmenen tuntia rikki! Loma sopii alitajuntani sille osiolle, joka nukkumisasioista määrää. Toisaalta tunkesin joka ilta tulpat suosiollani korviin, etten vaan risauksia kuule vieraissa paikoissa. Eilen herraskaisesti nukuin 3 h päiväunet ja viime yönäkin vielä riitti unta melkein 8 hoo. Hyvä alitajunta! Niin sitä pitää!

Sen lisäksi luin yhden kokonaisen kirjan. Olkoonkin, että kyseessä oli silkkaa hömppää, mutta siltäkin osin keskittymiskykyni alkaa olla kohdillaan. Voi olla, että minusta vielä tällä menolla tulee ihan normaali ja suhteellisen terve ihminen vanhoilla päivilläni. Matkallakin sain melkein mukaan varaamani kirjan (Audrey Niffenegger, Hänen varjonsa tarina) loppuun. Oli ihan lukuisa kokemus, minä kun pidän lukea kummitustarinoita, vaikken niitä voikaan viestintävälineistä seurata. Pelkuri kun olen ja näen painajaisia.

Ja koska eilen makasin sohvalla ja sängyllä kirjan kanssa (sekä tilasin yhdet kengät, senkin pahis!), tänään tanssin imurin kanssa kiihkeän tangon. Sitten ehkä taas ruokaa, saunaa, juomaa ja vähän ystäväseuraa. Aika luksusta!

2 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Sulla on kyllä kiva elämä nyt :) ja vielä untakin piisaa. Olen kade.

-kummitus- kirjoitti...

Älä nyt, Kiona. Aika lähellä alkaa olla parantumisprosessin alku sinullakin. Ainakin toivon niin!