tiistai 30. elokuuta 2011

Sairaslomaa

Eilen illalla lämpö nousi 38,3 C:een. Tärisin kuin horkassa. Kehitin sohvaani symbioottisen suhteen, makasin kuin murmeli pesässään tyynyjen ja peittojen keskellä. Ja alkoihan se flunssakin vihdoin kunnolla, siitä tosin seurauksena oli kuumeen nopea laskeminen, jo puolen yön aikaan viilettelin pelkässä pyjamassa, sekin tuntui olevan liikaa.

Niin ne työkiireet loppuivat. En jaksa edes ajatella, miten töissä käy. Onneksi nyt aamulla on hivenen parempi olo, jaksaa edes iltapäivälehdet lukaista ennen kuin painun takaisin sänkyyn. Ja onneksi saan omahoitajan illalla kylään ruokkimaan ja hoitamaan minua. Toivottavasti kurkkukipu vähenee siihen mennessä, että saan jotain alaskin. Minultahan ei nimittäin edes sairaana mene ruokahalu, nyt vaivaa vain kipeä kurkku, kun ei edes nestettä meinaa pystyä nieleksimään.

4 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Parasta flunssassa on, kun saa nukkua. Pikaista paranemista!

-kummitus- kirjoitti...

Harmi vaan, kun ei ihan täyspainoista unta ole ollut tarjolla, mutta yllättävän paljon olen saanut sitkin lajia. Kiitos, Kiona!

Puhuri kirjoitti...

Toipumista minäkin toivotan,
ja mukavaa, että sinua hoivaillaan :)

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos Puhuri. Minulla on kuulema loistava tulevaisuus lämpöpatterina. Ja sitten takaisin sänkyyn kuolemaan (vaihe on se, jossa toivon jo kuolevani, ettei tätä jatkusi pidempään...).