torstai 1. syyskuuta 2011

Aivovuoto

Vielä päivä sairaslomaa, jos en huomiseen mennessä ole toennut, joudun etoflunssan takia lääkärille, koska terveydenhoitajan natsat eivät enää riitä sairasloman jatkamiseen. Perkele. Nyt en suoraan sanottuna kyllä edes tahtoisi töihin mennä, on taas sen verran rasittavia uutisia tihkunut jopa sairashuoneelle. Alan epäillä, että minun on turha tehdä suunnitelmia myöskään viikonlopuksi, vetää aika höperöksi olon kuumeilu.

Positiivista on, että se kirottu kurkkukipu on vihdoin ohi. Sen sijaan wc-paperin kulutus on kasvamaan päin. Aivoni valuvat todennäköisesti nenän kautta ulos. Sekin tosin saattaa olla positiiviinen asia, sen jälkeen ei ole, millä ajatella enää. Positiivista on sekin, että nyt voi nieleksiä nesteitä ja ruokaakin irvistelemättä, mutta koska en enää maista mitään, se vähän vähentää oraalisia nautintojani.

Tilasin itselleni Aku Ankan. No, kun halvalla sain, kiitos yhden ihanan ystävän! Ensimmäinen numero tuli eilen, se vaikuttaa juuri sopivan älylliseltä lukemiselta olotilaani. Televisiotakaan ei jaksa katsoa määräänsä pidempää, mutta toisaalta se toimii sopivana taustameluna päiväunille. Koneella en jaksa nakottaa muutamaan kymmentä minuuttia pidempään, lähdenkin kehittämään kuolaesteitä sohvatyynyjen suojaksi. Kaipahan te ymmärrätte, nenä tukossa ja sitten taju pois, poskelleenhan se menee.

Edit 14:20 Ja sitten lääkäriin, kuume sen kun nousee. Jos en olisi jo sekaisin, saattaisi harmittaa. Ja nyt tahtoisin, että minulla olisi joku ajamassa minut sinne. Mutta ei, bussiin siis.Edit 17:50 Haa, hevoiskuuri antipilootteja ja pseudoefedriiniä, minulla on poskiontelontulehdus. Muutun siis lapseksi jälleen. Mutta lääkityksellä on myös pseudovaikutus, itsesäälikohtaus meni pois. (Ehkä osansa oli omahoitajan huomisella kyläilyaikomuksella. Elämä on niin hyvin, että hävettää!)

5 kommenttia:

ambra kirjoitti...

Jos sulla on sellainen nenäkannu, niin siitäkin voi olla apua poskiontelotulehduksessa. Ja levolla. Voi sua <3

-kummitus- kirjoitti...

Mulle kaikki ovat sitä nokkakannua ehdottelemassa ja mie sanon aina että joo, joo, vaikka itseasiassa villit hevoisetkaan eivät saisi minua kaatamaan nenääni vettä, olen sen verran hukkumispelkoinen.

Mieluummin luotan antipilootteihin tällä kertaa. terveisin pelkuri

ambra kirjoitti...

Mä taas haluaisin välttää antibiootteja viimeseen asti (no ehken ihan niin pitkälle:D), mieluummin inkivääriä ja nenäkannua. Jos sen huuhtelun tekee oikein niin ei sitä oikein edes huomaa.

Heh, mun antibioottien välttelyhän on siis onnistunu niin hyvin, että tänäkin vuonna oon syöny jo neljä kuuria :( Kaikki poskiontelotulehdukseen. Se menee kuulemma ohi itestään, jos malttaa ootella pari viikkoa, mutta kukapa hurja nyt malttais.

-kummitus- kirjoitti...

Minähän syön lähes päivittäin inkivääriä, valkosipulia ja chiliä. En kyllä ole ollut näin pahasti sairaana kuin pari vuotta sitten kesällä.

Voipi olla, että pomoni ei tykkäisi, jos olisin muutaman vkon poissa töistä kuumeen, räkätaudin ja yskän takia... Taitaa olla turvallisempaa syödä kuuri kiltisti. :-D

ambra kirjoitti...

Joo, ja lomallakaan ei oikein viittis ootella "luonnollista paranemista" Mut eläkkeellä mää aion! :D