torstai 8. syyskuuta 2011

Vaadin lisätunteja tai extrapään

Rakas päiväkirja, työpaikkani on p*rseestä. Amerikkalaiset ovat hulluja. Helsingin hotellit ovat aina täynnä. Työkaverit  minut juomaan panevat. Miksi en ole jo eläkkeellä?

Ja sitten takaisin todellisuuteen, tilanne on kinkkinen, mutta en kai minä turhaan ammattiani ole valinnut. Tilanteet hoidetaan, samoin ihmiset. Mutta kuka hoitaisi minun pääni? Kun olen konsultoinut saman räkätaudin läpikäyneitä, kaikki toitottavat, että viikko menee, vaikka söisin antibioottejakin, jotta ei toinne hötkytä. Ei vaan malttaisi, kun räkäisä pää toimii huonohkosti. Piuhat pitenevät ärsyttävästi.

Sen lisäksi karkasin tänään töistä iltapäivällä kollegoiden kanssa, juoksimme kolme eri tilaisuutta läpi etsien sitä jotain uutta, jota ei koskaan löydy. Mutta koska olemme niin suloisia, söpöja ja potentiaalisia suurasiakkaita, meitä lahjottiin taas oikealta ja vasemmalta. Viimeisessä paikassa vielä juottivatkin. Olen kahden lasillisen hiprakassa, mutta aion jättää asian siihen, koska ensinnäkin tiskit ovat tiskaamatta, imuroida pitäisi, pyykit viikata, koipi- ja kainalokarvoitusta harventaa, laatia ostoslista, valita työvaatteet ja hippavaatteet, kirjoittaa söpö viesti omahoitajalle.... Mitvit?!

Taidan ottaa kolmannen lasillisen viiniä. Istun tässä ja odotan, että kohtaus menee ohi.

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ei niissä ole pakko juoksennella ;) Kutsu potentiaalisimmat tyrkyttäjät työpaikallesi ja anna puoli tuntia aikaa tiukkaan presikseen. Otat heitä vastaan pari/kolme kertaa vuodessa muutaman päivänä sessioina. Suosittelen.

-kummitus- kirjoitti...

Rakas ystävä, ei ole PAKKO, mutta joskus on henkinen pakko päästä pois toimistolta - edes hetkeksi, vaikka se sitten kostautuukin. :-D