tiistai 20. syyskuuta 2011

Bisnestä tavalliseen tapaan - paitsi että ei

Jännitysnäytelmä on tältä erää ohi. Nyt kerätään ruumiit ja lasketaan elävät. Ihme kyllä saan itse jäädä taloon, mutta tällaisen jälkeen mielessäni pyörivät erinäiset työnhakusivut. Onneksi minulle tuli aikaa tutkia vaihtoehtoja ja ryhtyä hakemaan pitkäjänteisesti ja hötkyämättä uutta työtä. Tähän yritykseen nimittäin on kovin vaikea jäädä, enkä valitettavasti edelleenkään voi sanoa syytä miksi. Työtarjouksia siis vastaanotetaan.

Yön olen yskinyt, se on sitten seuraava vaihe näköjään. Mikä ihme voi olla flunssa, joka kaikkine oireineen kestää yli kolme viikkoa? Olen niin heikkokuntoinen, että minut voisi kaataa puhaltamalla. Kävelin aamulla juna-asemalta töihin, sen jälkeen olin hiestä märkä. Ja ei, tällä kertaa kyseessä ei ollut mikään kuuma aalto.

Illalla on vuorossa pelkokerrointa koko rahan edestä. Menen hammaslääkäriin. Toivottavasti nenäni pysyy auki, enkä saa yskänpuuskaa juuri silloin kun hampilääkäri riipoo takahammastani auki ja huomaa sen kuolevaksi. Tai sehän minua pelottaa, hammaslääkäri yleensä, paikkaaminen, kipu, tunne, etten hallitse asioita. Ja uskokaa tai älkää, vaikka olisin miten pätevä monessa asiassa, niin tee se itse-hammaslääkäritoimet minulta valitettavasti eivät suju. Pakko turvautua ammattiauttajaan.

3 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Taas kerran osui ja upposi! Minäkin pelkään hammaslääkäriä vaikka tähän ikään olisi pitänyt jo tottua kaikenmaailman suun ronkkijaisiin. Pitäisi taas mennä, mutta en ole edes saanut aikaa tilatuksi.
Onnea siitä, että työpaikka säilyy. Nyt on hyvä alkaa etsiä uutta paikkaa.
Ehkäpä tautisi ei tosiaankaan ole flunssaa vaan ihka oikeaa influenssaa, joka voi kestää ja kestää ja kestää ja vie kaikki mehut mukanaan. Toivottavasti tulet pian kuntoon.

Mymskä kirjoitti...

Onnittelut kustannuspaikan säilymisestä! Sait ainakin lisäaikaa uuden etsimiseen, onhan sekin jotain. Mutta helppoa ei ole silläkään, joka saa jäädä, ilmapiiri nitistää.

Minustakin tuo kuulostaa jo influenssalta eikä pikkulenssulta. Siitä toipuminen kestää eikä sille oikein voi tehdä mitään. Paitsi levätä ja hoitaa itseään.

On sinulla nyt monta monessa, mutta onneksi monta asiaa hyvinkin. Jaksamista!

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos Kiona ja Mymskä!

Influenssakausi ei vielä ole viranomaislähteiden mukaan alkanut, tämä on vain joku pitkittyvä pöpö. Tänään on jo huomattavasti parempi olo, paras kolmeen viikkoon!