perjantai 2. syyskuuta 2011

Eläväinen kuollut

Pakko on toeta, en jaksa enää kauan. Ei tällainen puolielämä ole minua varten. Elävä kuollut?

 

Houkuttelin veljentyttöäni kylään viikonloppuna, hän saapuu taas pääkaupunkiseudulle. Katsotaan nyt sitten kuinka käy. Muistan itseni hänen ikäisenään, eivät paljon sukulaistädit ja sedät kiinnostaneet. Aivan jotain muuta oli mielessä. Ja jos totta puhutaan, tilanne taitaa olla samankaltainen tällä hetkelläkin, mieluummin ystävien kuin sukulaisten nurkkiin. Mutta se johtuukin siitä, että minulla on niin ihania ystäviä! <3

Aion olla uhkarohkea ja vaihtaa lakanat. Ainakin kuumeen edestakaissahaaminen saisi luvan loppua. Viimeöiset unet olivat kyllä niin pyllystä kun vain voi olla, nukuin n 45 min - tunnin pätkiä, pisin taisi tulla aamulla viidestä seitsemään. Luojan kiitos, minun ei tarvitse mennä minnekään tänään, eikä huomenna, eikä välttämättä sunnuntainakaan. Onneksi pitkään odottamani keikkakin on vasta ensi viikon perjantaina.

2 kommenttia:

ambra kirjoitti...

Voi kurjuus ja surkeus, toivotaan että tauti alkaisi nyt kääntyä pois. Nyt on vissiin kaiken maailman flunssa-tauteja liikkeellä, mikä ei varmaan lohduta ;) Tsemppiä ja voimistumista!

-kummitus- kirjoitti...

On ollut melkoinen jaakobin paini tämän taudin kanssa, muistaa taas vähän aikaa, miksi ei kannata sairastella. Kyllä se tästä lähtee, Ambrasein.