keskiviikko 24. elokuuta 2011

Liikaa ajatuksia

Kai tässä on värjättävä tukkansa vaaleammaksi, jos ei muusta syystä niin siksi, ettei tulisi niin paljon ajateltua. Töissä on siinä mielessä hyvä olla, ettei kerkeä ajattelemaan niin paljon, mutta vapaa-aikaa on aivan selvästi liikaa. Etenkin iltasella. Kuka perkana sitä käski googlettamaan nuorempi mies - vanhempi nainen. Ja kuka käski mennä lukemaan niitä keskusteluja. Niistä ei tule kuin paha mieli ja tarve tehdä jotain radikaalia mahdollisimman pian.

Maailman ihanin pikkukampaajani tosin tahtoisi värjätä hiukseni tummemmaksi, tai punertavaksi ainakin - kun se korostaa silmiäni. Joo, ei tässä mitään korostuksia tarvita, säkkiä ja tuhkaa vain. Pitäisiköhän pyytää, että vetäisi karvan saman tien harmaaksi ja ryhtyä kävelemään kyyryssä. Vai liimaanko selkääni lapun, jossa lukee Hunningolla?

Onneksi asioilla on tapana selvitä. Tällä viikollakin on luvassa ystäväpariskunnan herrahenkilön vierailu ennen kuin hän siirtyy takaisin perheensä pariin pohjoisempaan Suomeen. Ja kai sitä voisi näistä ajatuksistaan avautua sille nuorelle herrallekin, ettei sitten tule yllätyksenä, jos alan kovin näkyvästi kimpoilemaan. Menenkin nyt ensi hätään hakkaamaan päätäni työpaikan vessan seinään.

(Tätä se nyt sitten on ainakin jonkin aikaa. Koittakaa kestää, minulla on vaikeuksia kestää itse itseäni.)

4 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Arvoisa Kummitus,
määrään teidät täten googletuskieltoon!

(Olen kyllä sitä mieltä, että kimpoilusta kannattaa varoittaa ennalta. Minun olisi varmaan pakko pitää aiheesta ihan istunto, jos olisi jotain tämänsukuista toimintaa tekeillä.)

-kummitus- kirjoitti...

Juujuu... Mut kun.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös teillä koko perhe ole täynnä nuorempi mies/ vanhempi nainen pareja?!?!
T: Satuilija

-kummitus- kirjoitti...

Jaa. Mitenkähän tuon sanoisin, piti sitten tässäkin pelissä panna paremmaksi kuin kaikki muut. Jotta se siitä.