tiistai 21. syyskuuta 2010

Kotikylän muutoksia

On se vain jännää ajatella, että parin kolmen vuoden päästä näiden kallioiden päällä pönöttää yksi Helsingin uusimmista asuma-alueista. Bussikin alkaa ajella tätä kautta kaupunkiin. Asuma-alueesta tulee monimuotoinen, kerrostaloja, pienkerrostaloja, omistusasuntoja, aso-asuntoja ja vuokrapilttuita.
Ottoveli kyllä sanoi, että hän ei täältä mitään ostaisi, vanhan ampumaradan paikalta, vaikka maat onkin puhdistettu. Mjaa, en tiedä, jos rahaa olisi, voisin ostaakin.


Oli yllättävän kiva kävelyilma, vaikka horisontissa vaanivatkin pilvet. Kännykkäkameralla saa yllättävän hyviä kuvia. Tai sitten niin kuin alla näkyy, sellaisia melkein maalausmaisen suttuisia...


VR sitten hylkäsi ja petti tänä aamuna, pääsin tosin töihin, mutta kun tarkoitus oli olla täällä kello hyvissä ajoin, olinkin myöhemmin kuin tavallisesti. Ensin jäi juna tulematta ja seuraava tuli myöhässä. Kiitän VR:ää sen tarjoamasta sydämentykytys- ja aamujumppahetkestä.

3 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Tuolla on tullut lapsuudessa ulkoiltua, ja koulun liikuntatunneillakin taarustettua.
Joku terassiasunto Pikkukosken suuntaan vois olla ihan kiva, että kyllä voisin harkita, jos olis rahaa.

-kummitus- kirjoitti...

Sie olet sitten lapsuutesikin viettänyt näissä maisemissa. Eikö harmistuta, kun kaunis alue jää talojen alle?

Puhuri kirjoitti...

Kyllä harmistutti silloin, kun jätevedenpuhdistamo täräytettiin paikoilleen. Silloin se "ampumaradan lenkki" tärveltyi, meni katki. Nyt ei enää tunnu paljon miltään. Joo, 11v olin, kun Pihlikseen muutettiin, lapsena, tai siis varhaisteininä.
Silloin oli täällä Viikissäkin hiukan erinäköistä. Maailma muuttuu ja kehitys kehittyy, hehheh.