perjantai 10. syyskuuta 2010

Tulitikkuja, anyone?

Eilinen oli työpäivä helvetistä. Sen enempää ei tarvitse yksityiskohtiin kajota. Onneksi sen päätti Ilotulituksen SM-tapahtuma. Seurasin sitä työkaverilauman kanssa yhdeltä Helsingin edustalla risteilevältä paatilta.

Ilotulitus on aina kaunista katseltavaa. Ruoka oli yllättäen äärimmäisen hyvää, vaikka olosuhteet olivat vähintäänkin haastavat. Kalaa monimuotoisesti alkuun, porkkana-aniskeittoa väliin ja sitten joko lisää kalaa tai peuraa pääruuaksi. Jälkiruokana suklaata kolmella tavalla. Oi oi! Seura oli rattoisaa, mutta taas kinkerit päättyivät Kämpin baariin (minustahan tulee kohta joku kanta-asiakas, NOT!). Siihen kun vielä lisätään, että ymmärsin lähteä yhden maissa bussilla kotiin, niin olohan on lähes inhimillinen.

Mutta voi pojat, että mie kaipaan sänkyä juuri nyt! Paljon. Erittäin paljon. Voisin jopa painottaa, että silmäluomeni ovat äärimmäisen raskaat ja se typerä unijukka on viskonut silmäkuopat täyteen hiekkaansa. Onneksi tänään saa unitella, koska huomenna on tiedossa taas uusia kujeita.

Pitäisikö lähteä lainaamaan tulitikkuja silmiinsä?

Ei kommentteja: