torstai 14. lokakuuta 2010

Voitto kotiin – tai ainakin arpajaispalkinto

Tulkoon vaan tuisku, tuuli ja tuiverrus, ei haittaa. Voitin (ihan vahingossa, kun en edes tiennyt osallistuvani) 3xIkuisuuden järjestämän arvonnan. Hän kyseli mitä näkisimme hänen tekevän isona. Voitokseni sain tilata jotain neulottavaa, tahdoin säärystimet, sellaiset 80-luvulta päähäni jääneet kapistukset. Minulla kun on kasapäin nilkkureita, en käytä sukkahousuja, koska ne ovat saatanasta ja farkut paljaaltaan ovat talvella jopa pääkaupunkiseudulla aika viileä vaihtoehto. Ainakin jos tulee se vuosituhannen kylmin talvi.

Sain valita itse mallin ja värin. Ja katsokaa mitä sain! Tosi hienot! Ihanat! Piti eilen mallata niitä kaksien kenkien kanssa.Vielä en niitä jalkaani laittanut, mutta tulevat varmasti esiintymään julkisesti vielä taajaan ennen kuin kevät koittaa. Aika kiva juttu! Kiitos! Hieno yllätys!

(Ei sitä paljon tarvita, että kiukku laantuu ihan normaaliksi apatiaksi. Pääänsärkykin on melkein hanskassa, olen vedellyt Norgesicia parina yönä, taidan vielä ottaa ensi yöksikin, niin eiköhän tokene verenkiertohäirö hartioissa, sitä se päänsärkyni nimittäin ilmeisesti on. Tai sitten kuolemaksi, mutta enpä välitä siitä.)

7 kommenttia:

Kiona kirjoitti...

Hieno palkinto! Ja punaiset nilkkurit myös, minäkin haluan (vaikka korollisia en voikaan käyttää).

Reetta kirjoitti...

Hienot säärystimet! Haaveilen sellaisista itellenikin syksyn ja talven varalle, mutta jotenkin puikkojen ja langan ostamimen tuntuu ylivoimaisen rasittavalta tehtävältä... Miten sitä saakaan välillä pienistä asioista niin isoja.

Ihkuja kenkiä!!

-kummitus- kirjoitti...

Mie tykkäsin kovin yllätyspalkinnosta! Ja kengistähän olen tunnetusti pitänyt aina, vasta nyt minulla on ollut niihin varaa.

Itse en uskalla edes ajatella neulomista tällä hetkellä, tuntuu tuo pää jo muutenkin olevan puristumaisillaan paineen alla rusinaksi. Mutta sitten joskus. Vaikka sitten eläkkeellä. Tai jotain.

liskonainen kirjoitti...

noi punaiset on aikas namit. säärystimetkin pääsee oikeuksiinsa.

-kummitus- kirjoitti...

Mie vannoin erottuani hankkivani punaiset kengät. Ne olivat vähän niin kuin uusitsenäisyyden julistus. Muutama vuosi siinä meni ennen kuin sain ne, mutta kivat ovat popot.

Ja itsenäisyysjulistus on voimissaan!

Puhuri kirjoitti...

Onks noi punaiset nyt ne, missä on erikoishienot korot...
nimimerkillä: bloggaajia ennenkin kengistä tunnistanut :D

-kummitus- kirjoitti...

Heh, Puhuri, sie olet ihan mahdoton. On ne ne.