torstai 9. joulukuuta 2010

Saa nähdä mitä tästä tulee

Vien tänään yhden ryhmän ulkoilemaan, syömään ja katsomaan stand upia. Eilen meinasi koko hyvä zen mennä, kun yksi kollegoista alkoi kirkua ympäri toimistoa uutta kolttua ja kampaajaa ja miten hän voi platinakortillaan tilata yökerhoon jatkopaikkoja. Tsiisus! Hiha meinasi palaa, mutta menin sitten hetkeksi yhteen koppiin pönöttämään ja kiukuttelemaan naamakirjassa, niin menihän se paska fiilis ohi. Ensin tuli kade ja sitten raivo.

Sitä paitsi jos minä menisin kampaajalle, sen jälkeen en onneton varmaan tunnistaisi itseäni. Häissämmekin tein itse yhden ystäväni avustuksella kampaukseni ja hyvin meni, täydestä kuin väärä raha ja edukkaammin. Vaatteitakin on kaapit täynnä, ainahan sitä jotain voi soveltaa, itse asiassa mietin, että voisi mustan paidan ja jakun kanssa laittaa valkeat farkut ja mustat korkkarit. Eiköhän sillä herätä huomiota sopivassa määrin.

Jälleen kerran tänä päivänä ihmettelen, mitä vanhempani ovat ajatelleet minulle antaessaan toisen nimeni. Jotain kamalaa kuitenkin. Sen kunniaksi saatte kuunnella Tuomarin laulavan siitä. Hyvää nimipäivää muillekin An-alkuisille, niitä ihania kun riittää. Halpahallin hame sopii mukavasti illan teemaan.

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Oi, Anneli, hyvää nimipäivää.

Kansakoulussa paras ystäväni oli Anneli, joten ei huono nimi laisinkaan!

-kummitus- kirjoitti...

Kiitos, SusuP. Kyllä mie tän kestän niin kuin naiset konsanaan. Ei kuitenkaan ole nimenä Hedda! ;-D Ja Hedda on kuitenskin paras!