torstai 2. joulukuuta 2010

Terveisiä sikapossuosastolta

Turvotus kaulan alla on aika massiivinen. Orastavan joulun kunniaksi olen muuttumassa kuumaksi sikapossuksi, kärsä kipeänä ja saparo suorana liiasta sänkymakailusta. Vaan kun ei muuta voi, terveydenhoitaja lähetti minut lounaan jälkeen kotiin, näki nääs naamani ruokalassa. Pah. Muistan, kun pikkuveljeni kommentoi kitarisaleikkauksen jälkeen ulkonäköäni vilpittömästi kauhistuneena, että näytän pahalta. Nyt näytän vähän samalta, mutta toispuoleisesti.

Töissä on valitettavasti niin kiire, että huomenna on pakko päästä rötöspaikalle takaisin, muuten maailma kaatuu, loukkaantuu ja hajoaa. Tai sitten ei mitään noista, mutta muutama ensi viikon tapahtuma jää puolitekoiseksi. Todennäköisesti viikonlopun aktiviteetit joudun peruuttamaan, taitaa tulla pakollinen lepohetki. Ai hei, mutta maanantaihan on vapaa! Itsepäisyyspäivä! Jee! Pitkä viikonloppu!

Sitä paremmalla syyllä voin hiipiä vähäksi aikaa huomenna töihin, sitten on taas aikaa maata.

4 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

voi sinua pönttöä!

pidä varasi tai muutut liskonaisen kaltaiseksi.
nyt hopihopi takaisin peiton alle ja pysyttele siellä! ei mitään duuneja, tartutat vaan muutkin ja kaikki ovat possuja ensi viikon jälkeen.

kuuluisia mottojani: viime hetket ovat tehokkainta peliaikaa.

viime hetkiä riittää ensi viikollekin.

-kummitus- kirjoitti...

Mie nyt saatan vähän pönttö olla, mutta tuskin olisin sairaana töihin pölähtänyt, en mie ihan hullu ole, vaikka se toki töissä auttaakin selviämistä.

Onneksi virusperäinen juttu ei tartu. Siinä mielessä en ole ollut vaaraksi kenellekään.

Celia kirjoitti...

Toivottavasti tautikohtauksesi jää ainutkertaiseksi kokemukseksi, vaikuttaa se sen verran kamalalta kokemukselta.

Valitettavasti virustaudit tarttuvat siinä missä bakteeritauditkin. Siksipä ihmiskunta sairastaa flunssaa joka ikinen vuosi saamatta siihen kunnon vastustuskykyä. Myös herpesvirus tarttuu, mutta siihen kai tarvitsee hieman järeämpi kontakti kuin saman ilmanalan hengittäminen kuten flunssan suhteen on. Tätä taisitkin tarkoittaa kommentissasi. :)

Virustaudit ovat siitä ikäviä, että ne paranevat pääasiassa potemalla siinä, missä bakteeriperäisiin tauteihin puree sentään antibiootit.

-kummitus- kirjoitti...

No sitä mie jotenkin tarkoitin, että en ole töissä veri- tai pisarayhteydessä työkavereihin... ;-D