keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Laiska töitään luettelee

Hokasin, että Finlaysonin lahjakortti oli menossa vanhaksi kuun vaihteessa. Jäi aika viime tippaan, mutta kerkesinpäs töiden jälkeen pistäytyä Arabian liikkeessä. Nappasin mukaani 180 cm leveän vaaleansinisen lakanan ja uudet patakintaat, edelliset olivatkin jo aikansa eläneet, palaneet eivätkä enää pesussakaan saavuttaneet siistiä ulkonäköä. Uudet ovat ihanan punaiset. Tajusin, että olin vetkutellut turhaan, kun koko reissuun meni reilu puoli tuntia, Arabiaan ei ole kotoani kovin pitkä matka ja bussit kulkevat iltapäivällä taajaan.

Kylpyhuoneen viemäri sai raehoitoa, kun suihkutelllessa rupesi ritilä nousemaan veden mukana. Hiukset ja gaga olivat muodostaneet aika kuvottavat tupon aivan näkysälle ritilän alle. Mutta minähän en siihen käsineni koske, koska en tahdo oksennella. Minulla on erinomaisen herkkä oksennusreaktio, minkä huomasin jo aikoinaan nuorisotyötä tehdessäni. Siinä minä oksentelin, jos joku kääpiöistä rylläsi tai jouduin siivoilemaan kissan oksennusta. Juu, ei voi auttaa, olen vaan sillä tavoin viallinen. Onneksi osaan ravistella rakeita purkista, ei tarvitse leikkiä heikkoa naista ja kysellä miehiä apuun. Tuskin se heistäkään sen mukavampaa touhua on.

Sokerina pohjalla pesin vielä viime viikkoiset tiskinikin. Ilta sujui aika sukkelaan. Tänään saan sitten kokonaan omistautua sille yhdelle tyypille, joka tulee yökylään. Minusta on kiva, ettei kukaan asu luonani vakituiseen, mutta vierailee riittävän usein. Tosin minulle vihjaistiin, että pitäisi siellä toisessa osoitteessakin ryhtyä vierailemaan. Mutta kun minun kotini on kivempi - ja kaikki minun tavarani ovat siellä... Kyllä minä jo vähän niin kuin lupasin, mutta ei vielä tänään.

4 kommenttia:

Annakoo kirjoitti...

ääh, mua niin ärsyttää, kun minun hoitelijani ei käy täällä. onhan siellä hänen luona enemmän tilaa jne. muttei koskaan kotikenttäetua. tää on ollut yks suurimpia kiukuttelun aiheita meillä. meehän kylään siitä siis! :D se on sille toiselle tärkeää.

Anonyymi kirjoitti...

Olethan kuitenkin käynyt siellä?
Meillä äiti pitkään luuli, että pohjosen poika asuu vanhempiensa luona. Selitys oli se, että kun tekee reissutöitä. En ehkä olisi kiinnostunut hänestä, jos silloinen kolmevitonen olisi asunut lapsuudenkodissa. Äidit ei aina käsitä, eikä kyllä siskotkaan...
T: Satuilija

Maria kirjoitti...

Jos et mene vierailulle sinne toisen luokse, niin kohta se muuttaa kokonaan sinun luokse. Niin, mietipä sitä!

Se on meinaan kahden osoitteen välillä ravaaminen ihan hiton rasittavaa, kummankin pitää tehdä osuutensa vuorollaan. (Tosin nuorempi jaksaa ja joutaa paremmin ravata.)

-kummitus- kirjoitti...

Rakkaat ystävät, älkää huolestuko, koitan olla toistamatta sitä virhettä, jota yhteenmuuttamiseksi kutsutaan. Kyllä, aion vierailla myös Omahoitajan kotona, vielä en ole sinne päässyt, koska olen odottanut kutsua, ja minulle on sanottu, ettei se ole esittelykunnossa. Nyt kuulema alkaisi olla.

Satuilija, ei pelkoa, että hän asuisi vanhempiensa luona, he asustelevat naapurikunnassa. ;-D Teidän äitee se kyllä kanssa on jänskä... ;-D Mutta kiva!